Serveis

Chordà Comunicació és un gabinet de comunicació que ofereix serveis integrals de premsa, publicitat, relacions públiques i imatge de marca i corporativa.

Els serveis que oferim són:

01

Redacció i difusió de comunicats i notes de premsa

02

Gestió d’entrevistes i reportatges

03

Organització de rodes de premsa en diferents modalitats

04

Redacció y traducció de dossiers de premsa

05

Organització i producció d'esdeveniments

06

Gestió de publicitat

07

Contacte personalitzat amb els periodistes especialitzats

08

Disseny, producció i impressió de material promocional

09

Disseny de webs i blocs

10

Gestió de xarxes socials

11

Acompanyament dels autors

12

Viatges de premsa

13

Organització d’esmorzars de treball amb periodistes, llibreters i altres actors socials

14

Creació i producció d'exposicions

15

Relacions institucionals i protocol

Necessites els nostres serveis?

Contacta amb nosaltres, explica’ns el teu projecte i les teves necessitats, i t’explicarem com en podem ajudar

Què diu el sector dels nostres serveis

Aquí teniu algunes opinions d’autors, editors i comunicadors

«La Neus Chordà és una de les millors caps de premsa amb les que he tingut l’honor de treballar. No només he pogut compartir amb ella la seva passió per la feina, i per la feina ben feta, si no també una manera d’encarar el treball editorial des de la implicació i el treball en equip. Amb la seva sòlida trajectòria, amb el seu coneixement infinit del sector, del seu passat i de la seva història, treballar amb la Neus és sempre també una manera de mirar cap al futur; la seva professionalitat i vocació admirable, les seves ànsies d’innovació, són l’ajuda necessària per a tot aquell que es vulgui anomenar editor.»

Carol Paris - Editora Roca Editorial

“Fa temps que la Neus Chordà col·labora tant amb l’Editorial Comanegra que dirigeixo, així com amb La Setmana del Llibre en Català que presideixo. Comptar amb la Neus és garantia d’èxit en les relacions amb la premsa, dubto molt que hi hagi algú més estimat que ella per part de la classe periodística i amb això ja està tot dit. Destacaria, però, que a banda de les seves qualitats en comunicació a bastament conegudes, cal valorar la feina que com a responsable de protocol fa a La Setmana, una tasca difícil que sempre ha realitzat amb molta mà esquerra.”

Joan Sala - Editor de Comanegra i President de La Setmana del Llibre en Català

“Quan aterres en el món de la literatura nedes en un univers de dubtes. Quan tens la sort que la Neus Chordà sigui la teva cap de premsa, els dubtes s’esvaeixen. La Neus és una professional que va molt més enllà de la seva feina. És propera i senzilla. És un consell amigable, una saviesa endiablada i el suport que tothom vol tenir quan arrenca un projecte. Coneix el sector i les persones que hi treballen com ningú. Amb el seu caràcter amable i sempre positiu s’ha guanyat el respecte de tothom que ha treballat amb ella. És resolutiva, té habilitat per anticipar-se als incendis i capacitat per apagar els que sorgeixin. No puc fer més que agrair-li els esforços que ha dedicat a la meva novel·la. I el cert és que ara mateix no m’imagino publicant sense tenir la Neus ben a prop.”

Jordi Campoy - Productor musical i escriptor

“Babulinka no seria on és si no fos per la Neus. Per a una editorial petita comptar amb presència als mitjans esdevé d’una importància cabdal. La Neus és persistent, eficaç, una treballadora incansable, extremadament compromesa amb tot el que fa i coneguda per tot el sector editorial. Així, és capaç d’obrir forats i trobar visibilitat per a projectes editorials que per sí sols no podrien fer sentir la seva veu dins el laberint de l’edició. Només puc dir: gràcies, gràcies per ser-hi sempre.”

Mar González - Editora Babulinka

“Si bé és cert i indubtable que la Neus és una gran professional de la comunicació, allò que la distingeix de la resta és la seva vocació. La Neus no es limita a “complir”, la Neus s’hi entrega. Si tens l’extraordinària sort de poder comptar amb ella per a promocionar un acte, sigui el que sigui, un llibre, una presentació, pots estar ben segur que s’hi lliurarà amb tot el rigor, eficàcia, intel·ligència, però també humanitat, amabilitat, sensibilitat; a l’Associació Gabriel Ferrater ho sabem ben bé.”

Joan Tres - President Associació Gabriel Ferrater

“Posaria les mans al foc que no hi ha ningú en el món literari català (escriptors, editors, periodistes…) que no sàpiga qui és la Neus Chordà. Si has treballat amb ella, no te’n pots estar d’explicar als que no ho han fet encara, que és una de les millors cap de premsa que tenim. Apreciada professionalment i estimada personalment per tots, la Neus te l’entusiasme i empenta dels novells i l’experiència i coneixement dels veterans, un còctel infal·lible i sempre exitós.”

Laura Álvarez - Editora, Rosa dels Vents i Grijalbo | Penguin Random House

“A la Neus Chordà ja fa molts anys que la pateixo com a comunicadora, efectiva, persistent fins al punt precís, sempre enfeinada, sempre fumant… I la nostra bona relació ha anat a més, perquè parla clar, perquè és una gran professional, una treballadora full time, amb la força d’una mula, la intel·ligència emocional d’un savi i l’addicció potencial similar a la nicotina que li corre per les venes. Com a periodista és un plaer treballar amb ella. Si mai fos editor, la voldria al meu equip. Com a autor, encara tinc l’esperança que un dia sigui ella qui em promocioni”

Lluís Llort - Periodista i escriptor

“Hi ha bons professionals, professionals excel·lents i després hi ha la Neus Chordà, que uneix a totes les virtuts d’una professional excel·lent en el seu àmbit (coneixements, criteri, eficàcia, capacitat de treball…) l’empatia, el caliu humà, la iniciativa, la capacitat d’anticipar-se sempre a les demandes, l’entrega, la passió pel món del llibre i la cultura… No acabaria. Estic tan agraïda que tingui cura dels meus llibrets; ells i jo ens sentim tan mimats!”

Maria Nunes - Professora, escriptora i especialista en rutes literàries

“El sector editorial és petit i dispers i el món literari un reducte endogàmic. Hi ha persones, com la Neus Chordà, que l’eixamplen obrint finestres i fent-lo més respirable.”

Bernat Puigtobella - Fundador i editor de Núvol

“Posa una Neus Chordà a la teva vida literària i veuràs com tot es torna de color de rosa. I sempre amb alegria i bon humor. Després, només se t’acut de donar-li les gràcies, perquè se les mereix totes”

Blanca Busquets - Escriptora i periodista

“Formo part del grup d’escriptors afortunats que han pogut treballar amb la Neus Chordà. És una persona propera, directa, que estima la seva feina i és una gran professional. La gent del gremi la coneix i la respecta perquè s’ho ha guanyat a pols amb la seva trajectòria. Poder-la tenir de cap de premsa és un luxe perquè coneix el món en el que treballa i treballa a fons per la literatura.”

Laura Borràs - Filòloga i escriptora

“Eficàcia, amabilitat, entusiasme, criteri, resolució, iniciativa, bones idees… i tantes coses positives més. Aquesta és la meva experiència amb Neus Chordà com a experta en comunicació editorial. La Neus ha estat copartícipe de grans èxits, i no tinc cap mena de dubte que, sense ella, no ho haguessin estat.”

Àlex Rovira - Escriptor, economista i conferenciant internacional

“La Neus coneix molt bé tot el sector del llibre i sobretot les persones que hi treballen. És una professional eficaç i acurada i amb gran empatia i humanitat. Fa seva la divisa de posar la persona al centre de la seva feina i per això treballar amb ella és sempre un plaer.”

Matilde Martínez - Editora, Godall Edicions

“M’hagués pogut imaginar altres absències i baixes, però no precisament la de la Neus. Agraeixo i trobo a faltar el seu caràcter tenaç, vital i enèrgic, present des de la primera vegada que em va trucar per programar una entrevista als mitjans. Una persona excel·lent, propera i amable, que sempre està al peu del canó, a qui no espanten els reptes, que sap establir els vincles necessaris perquè la roda giri sense aturar-se.”

Marc Estévez Casabosch - Micòleg i escriptor

“La Neus és activa, contundent, segura, propera, amable, però a més de tot això, és una professional com les que n’hi ha poques. Sap que els autors no som fàcils, sap que els horaris no existeixen a la seva professió, sap que malgrat el que li passi, sempre ha de tenir un somriure a la cara. Coneix el món editorial i els mitjans com ningú i no s’espanta ni es rendeix davant de cap adversitat.”

Àngels Navarro - Psicòloga i autora de llibres de jocs d’enginy)

“Poques vegades a la vida he coincidit amb una persona tan animosa i entregada a la seva feina com la Neus Chordà. Va ser la meva cap de premsa en diversos llibres quan estava a Empúries i en guardo un record inesborrable. Sabies que sempre hi podies comptar i que mai no et fallaria. I, en efecte, sempre hi era i mai no et fallava.“

Màrius Serra - Escriptor

“La Neus combina la qualitat humana amb el bon fer professional. La seva dilatada experiència en el món del llibre, el seu bagatge, la seva capacitat d’anàlisi, l’acurat criteri, la seva brillant trajectòria… res no hagués estat així sense aquesta vessant humana alhora tan pròpia del món on ha desenvolupat el seu exercici professional: la literatura. La Neus ajuda a construir i transcendir un projecte literari amb rigor i visió però sempre a l’empara de la calidesa humana. I aquesta ha estat per a mi, escriptor i persona, la gran troballa amb aquesta professional de tan enriquidora experiència: la convergència absoluta entre el factor estrictament professional i el factor humà, el pedigrí de Neus Chordà, una vida dedicada a l’art de la lletra i la seva comunicació”.

Miquel Esteve - Escriptor

“Recomano, sense cap reserva i amb tots els elogis, una professional que coneix, amb la màxima competència, els secrets i tècniques pròpies d’una cap de premsa especialitzada en la comunicació de fets i esdeveniments culturals, sobretot els relacionats amb les industries del llibre. Un factor que vull destacar, no gens freqüent i que és característic de Neus Chordà, és la cura amb què acompanya i introdueix els diferents autors en les sessions de presentació, en els debats i en les entrevistes, així com l’excel·lent acolliment amb què sempre és rebuda i atesa.”

Jesús Tuson - Lingüista i escriptor

“Una professional extraordinària, dotada de gran intel·ligència, sensibilitat, rigor i pragmatisme.”

Sam Abrams - Escriptor i periodista

“Per a un autor, és una sort i un privilegi treballar amb algú tan creatiu, tenaç i compromès com la Neus Chordà.”

Eduard Márquez - Escriptor

“Ho tinc molt clar i no dubto gens: «S’ha acabat el bròquil» no hagués estat un llibre d’èxit sense la col·laboració permanent, la paciència i la tenacitat de Neus Chordà. Novell com sóc en el món editorial, la Neus m’ha sabut orientar sempre amb criteri i professionalitat. I això no té preu”

Jaume Barberà - Periodista

“Treballar amb la Neus és com treballar en família. Res de distàncies incòmodes ni de jerarquies i tractes especials. Tot és molt professional, molt sincer i molt apassionat. No és bluf, és que li encanta la seva feina! S’ho passa bé de veritat i et posa les coses fàcils i a mida. La Neus és com una companya de feina d’aquelles que s’enyoren, quan marxen.”

Lolita Bosch - Escriptora

“La Neus, amb les seves infinites coneixences i contactes, i amb la seva il·limitada capacitat de treball, t’allisa el camí vers l’èxit. És la millor cap de premsa que un escriptor pot somniar, et fa sentir especial i la teva novel·la única.”

Maria Català - Escriptora

“La Neus Chordà: una responsable de premsa de primera! És una dona dinàmica, fiable, càlida, apassionada per la seva feina, àgil i emprenedora.”

Gemma Lienas - Escriptora

“La passió que la Neus Chordà aboca a la seva feina és evident, tangible, palpable. I, a més, sincera, entregada”

Josep M. Fonalleras - Escriptor

“Si fos editor voldria tenir la Neus de cap de premsa. Si com escriptor pogués triar, també.”

Jaume Subirana - Escriptor, poeta i editor

“L’encert de la feina de Neus Chordà és fer evident que l’eficiència és la cara diligent de la passió. Que l’efectivitat és una forma de la delicadesa. Que no es tracta de vendre llibres, sinó de trobar-los el seu lloc: els lectors, que són al cap i a la fi allò que importa. Aquesta és la seva expertesa.”

Sebastià Perelló - Professor i escriptor

“Neus Chordà – això ho vaig entendre ben entès durant la conversa que vam mantenir al tren cap a Girona, on ella m’havia organitzat la presentació d’un llibre – és una cap de promoció i de premsa que creu en la seva feina de debò, i que per tant barreja en parts iguals un entusiasme autèntic (i contagiós) amb una eficàcia impressionant (i innegable).”

Matthew Tree - Escriptor

“La Neus Chordà, segons l’abecedari de l’Elisenda Roca, és: Activa, Bona, Competent, Detallista, Eficaç, Forta, Generosa, Honesta, Insistent, Judiciosa, Kilomètrica, Legal, Lluitadora, Metòdica, Noble, Optimista, Productiva, Qualificada, Radiant, Sincera, Treballadora, Única, Versada, Wagneriana, Xerradora, Yperita, Zoòfaga.”

Elisenda Roca - Periodista i escriptora

“Riiiing. Sona el telèfon. Miro la pantalla a veure qui és. Déu meu, és la Neus Chordà!!! Aparteu les criatures!!! I, sobretot, no despengeu!!! Segur que té algun altre projecte, alguna altra idea, o alguna altra cosa relacionada amb la literatura. Nooo, no despengeu. Mai de la vida!!! Si ho feu, us convencerà de participar en la cosa. I sabeu per què? Perquè serà un bon projecte, una bona idea o un bon ves a saber què. I, patam!!!, us atraparà. I, a més, hi treballareu a gust i us ho passareu bé. I tot això amb rigor, efectivitat i sense perdre (ni fer perdre) els temps. Vaja, que quan la Neus truqui a la vostra porta (digui-li telèfon), prepareu-vos per pujar a la muntanya russa més segura i divertida del món.”

Iu Forn - Periodista i escriptor

“Neus Chordà és, a partir de la meva experiència, la relacions públiques editorial més ideal que he conegut i conec.”

Marta Pessarrodona - Poeta i assagista

“Neus Chordà és una professional incansable. No abaixa mai els braços sense aconseguir l’objectiu que s’ha proposat.”

Montse Costas - Editora

“Fa anys que conec la Neus Chordà i he tingut oportunitat de treballar amb ella en diferents ocasions, l’he vista acompanyar autors, gestionar entrevistes… i sempre m’ha semblat una excel·lent professional, absolutament compromesa amb la seva feina, on dedica a autors i llibres tota la seva energia i un tracte cordialíssim. A banda, li haig d’agrair especialment l’esforç de difusió de la tasca dels traductors, sovint oblidats per periodistes i caps de premsa, però a qui ella sempre ha tingut en compte.”

Iñaki Tofiño - Professor i traductor

“La meva experiència com autor es molt curteta, però plena de grans records, van ser uns moments viscuts amb molta intensitat i una mica de estres, la Neus em va saber conduir, seleccionar i filtrar en tot moment, compartir amb ella aquella nova experiència va ser un privilegi, vam tenir a la millor al nostre costat. Ella donava el to d’humanitat que els autors tan necessiten en aquest mon tancat i complicat que es l’editorial.”

Isidre Esteve - Pilot i autor

Com a escriptor puc dir que amb la Neus al costat sempre et sents acompanyat en tot moment. És una gran professional de la comunicació que es deixa la pell en cada projecte i que coneix com ningú el panorama literari català. No hi ha periodista literari que no la conegui, la respecti i la valori. A la seva vàlua professional se li afegeix que és un 10 com a persona. És honesta, pencaire i sempre té un bon consell per donar.

Oriol Canals - escriptor

Clients

Experiència i innovació en la comunicació editorial