Cruïlla

Des del 1984 Editorial Cruïlla es dedica a la publicació de llibres per a infants i joves des del doble vessant educatiu i literari.

En totes dues àrees, Cruïlla manté un marcat compromís amb la cultura i l’educació: a través de la cerca i aplicació de nous continguts, mètodes i recursos pedagògics, d’una banda, i amb el compromís amb la literatura de qualitat per als infants i joves, de l’altra.

En l’àmbit escolar, Cruïlla disposa d’un ampli catàleg de publicacions, materials i recursos educatius que comprèn des de l’etapa infantil fins al batxillerat. En els últims anys l’editorial s’ha també endinsat en l’elaboració de continguts digitals per a l’escola i en l’edició del llibre digital.

El Vaixell de Vapor i Gran Angular són les col·leccions més emblemàtiques i conegudes de l’editorial. Les col·leccions van néixer lligades a la creació de premis literaris, actualment són els que tenen més dotació econòmica en literatura infantil i juvenil en català.

Cruïlla també ha traduït al català nombrosos llibres, sèries i autors de literatura infantil d’èxit internacional com Thomas Benzina (La Penya dels Tigres), Georgia Byng (Molly Moon) o Cressida Cowell (el Singlot Sardina III) entre d’altres.

Experiència i innovació en la comunicació editorial