Desè Berenar Literari Llibreria El Cucut

Desè Berenar Literari Llibreria El Cucut
Llibreria El Cucut
Desè Berenar Literari Llibreria El Cucut

Desè Berenar Literari Llibreria El Cucut

El 6 d’abril torna el Berenar Literari de la Llibreria El Cucut.
Aquesta 10a edició està dedicada a Vicenç Pagès i Jordà.

El Berenar Literari de la llibreria El Cucut va néixer l’any 2010 amb la voluntat de reivindicar les llibreries com espai natural de trobada entre els autors i els seus lectors.

Podeu consultar els autors assistents en aquesta edició aquí.

El Berenar Literari se celebra a la llibreria El Cucut, sempre durant la tarda de Dijous Sant, i s’ha convertit en l’esdeveniment cultural més important que se celebra a l’Empordà previ a la diada de Sant Jordi. Buscar la complicitat i el contacte directe entre els que escriuen i els que llegeixen és l’objectiu del Berenar Literari. Escriptors, dibuixants, traductors, editors i lectors, així com tota persona propera a la cultura, té un lloc al Berenar Literari.

Un homenatge molt especial!

Per a nosaltres, en Vicenç Pagès i Jordà era molt més que un escriptor. Era (és) el nostre escriptor, el nostre amic. Cada vegada que a la llibreria El Cucut hem engegat una nova activitat, presentació de llibre, club de lectura, etc… Ho hem fet amb en Vicenç Pagès i Jordà. La nostra complicitat laboral i personal comença tant punt obrim la llibreria l’any 1987. Hem caminat junts, hem crescut junts, hem gaudit junts dels èxits comuns i hem patit (algunes) decepcions junts. Quan vam celebrar el primer Berenar Literari, en Vicenç es va convertir en un amfitrió més. Era acollidor amb altres escriptors, amb els lectors, amb tots els actors del sector editorial. Sabem que estava orgullós de formar part de la iniciativa i no va fallar mai a un sol Berenar Literari.

Aquest any aprenem a seguir el camí sense ell, però estarem sempre acompanyats de la seva obra que serà present a la llibreria El Cucut en un lloc destacat i, com a homenatge i agraïment, us convidem a formar part d’aquest homenatge llegint, ni que sigui un llibre, l’obra d’en Vicenç Pagès Jordà.

Experiència i innovació en la comunicació editorial