Coworking, Francesc Miralles

Coworking, Francesc Miralles
Coworking, Francesc Miralles
Coworking
Francesc Miralles
Novum
Coworking, Francesc Miralles

Coworking, Francesc Miralles

Una novel·la moderna i molt original sobre una manera de viure que ha alterat les nostres relacions personals.

Una fàbrica vella del carrer del Planeta, al cor de Gràcia, allotja un coworking amb una fauna ben singular: L’Uwe és el fill únic d’un industrial alemany que li ha donat «un any de gràcia» per viure la bohèmia abans de fer-se càrrec del negoci familiar.

El dia a dia del coworking, a banda de ser una font inesgotable de projectes i complicacions, va vinculant els seus ocupants com nàufrags en una mateixa nau. Entre les parets del vell magatzem sorgeixen idees folles i amors fugaços, negocis impossibles i alguns enigmes que suren sobre aquesta oficina de somnis. Una novel·la que devoraràs i que no podràs oblidar.”

Francesc Miralles és un referent en el camp del desenvolupament personal. Llicenciat en Filologia Alemanya, va treballar com a editor i en una agència literària. És coautor del llibre Ikigai, traduït a més de 65 idiomes, que ha ocupat les primeres posicions de best-sellers. Com a novel·lista, es va donar a conèixer amb Amor en minúscula, traduïda a 27 idiomes, que va romandre dos anys a la llista dels més venuts d’Alemanya.

 

Experiència i innovació en la comunicació editorial