Aferrats al paradís, David Vilaseca

Aferrats al paradís, David Vilaseca
Aferrats al paradís, David Vilaseca
Aferrats al paradís
David Vilaseca
Edicions Sidillà
Aferrats al paradís, David Vilaseca

Aferrats al paradís, David Vilaseca

“Vet aquí uns exemples de trajectòria vital diferent, aparentment asocial, però profundament coherent i completa. Unes lliçons de vida que ens admiren, que potser en alguns casos ens fan sentir enveja i sempre respecte, alhora que ens porten a pensar en els nostres paradisos personals, massa sovint impossibles. Passeu, llegiu i somieu. Què més se li pot demanar a un llibre?”  Enric Faura

Heus aquí setze maneres ben diferents de viure a la natura amb la natura. Setze personatges d’arreu de la nostra catalana terra que han triat viure en harmonia amb la natura. Alguns perquè hi han trobat la identitat, d’altres purament per la bellesa, per l’espiritualitat, com a font d’inspiració artística, per salut, per viure d’una manera més senzilla i al ritme de les estacions, per poder estar amb els animals, per cultivar la terra… Personatges tots ells diversos i extraordinaris, que tenen almenys una cosa en comú, i és que tots viuen la natura d’una manera intensa i especial, l’estimen i, a la seva manera, ja que no n’hi ha cap d’igual, la necessiten. Molts s’han allunyat de les ciutats i gairebé tots del consumisme, de les presses i de les multituds. Tots escolten la natura.

En David Vilaseca ens acosta setze vides que són setze mons. Ha fet una tria i dona la veu a unes persones que han pres una opció vital sovint radical, gens convencional,  profundament coherent. Persones que han creat el seu paradís, ni perdut ni promès, sinó simplement posseït, amb tots els somnis del món.

Experiència i innovació en la comunicació editorial