“El joc de Sade” de Miquel Esteve

“El joc de Sade” de Miquel Esteve

UNA TRAMA ERÒTICA D’ALT VOLTATGE

Erotisme + thriller. Novel·la eròtica + novel·la de Barcelona, a través d’un personatge carregat d’actualitat: un empresari que intenta sobreviure en època de crisi. 

Bussiness class i l’eròtica del poder, amb una trama i una focalització que atrapa des de la primera pàgina. Una narració atrevida i sense prejudicis.

A les llibreries 
el  16 de gener

PVP 19 € 

Ediciones B

 

 

 

 

Una trama plena d’elements trepidants: la figura de Sade, un joc estrany i luxuriós en un local clandestí, un crim, una conspiració. Una novel·la sobre la nostra capacitat de destrucció.

A BARCELONA TOT ÉS POSSIBLE

Submergeix-te en una fantasia desenfrenada on el sexe, el misteri, la infidelitat, la banalitat, l’amor, la traïció i les ànsies d’una segona oportunitat fustiguen les vides d’uns personatges que es veuran atrapats en un joc voluptuós i malèvol ideat per una ment tant sensual i apassionada com delirant.

Jericó, un empresari en procés de fallida econòmica i amb un matrimoni que s’ensorra, demana al cambrer d’un pub on sol anar per la tarda l’adreça d’un local amb ambient diferent, a la recerca d’emocions distintes que l’ajudin a oblidar el seu drama vital. El cambrer li proporciona una targeta amb un nom “Donatien”, un telèfon mòbil i una contrasenya: “Els infortunis de la virtut”.

Jericó descobrirà que des de que va començar la seva idíl·lica relació amb la riquesa i el poder, ha estat víctima d’una sèrie de manipulacions que l’han lligat a un passat del que ara intentarà deslliurar-se.
_____________________________________________________________________________
Miquel Esteve (Mora la Nova, 1969), economista especialitzat en Matemàtica Financera i Actuarial, va abandonar sobtadament la seva faceta d’executiu financer per traslladar-se al cap, on actualment compagina la feina d’escriptor amb l’elaboració d’oli d’oliva verge extra i la producció de fruita dolça.

Amb El joc de Sade, Miquel Esteve obre una nova via en la narrativa nacional en endinsar-se, sense embuts, en el món fascinant d’un ésser fonamentalment en la literatura, i també en l’imaginari eròtic universal, com és el Marqués de Sade.

Experiència i innovació en la comunicació editorial