Torna MUNT DE MOTS

Torna MUNT DE MOTS

TORNA MUNT DE MOTS
del 16 al 21 d’octubre se celebrarà el
8è Festival de Narració Oral de Barcelona

Dossier de premsa de Munt de Mots aquí i programa del Festival aquí

Munt de Mots és el festival de contacontes més gran del país i un dels més grans de l’Estat espanyol. Es presenta en la seva vuitena edició com un escenari per construir, precisament, un país on la pau, la imaginació, la política, el diàleg… convisquin de la mà i al mateix temps. I tothom està convidat a imaginar aquest país, aquest món millor.

S’han organitzat més de 40 activitats —entre espectacles per a adults, infantils, tallers, conferències, espais per a la participació directa del públic, maratons, presentacions de llibres, contes als hospitals…— es repartiran en més de 30 espais diferents. Biblioteques, centres cívics, llibreries, Casa Amèrica Catalunya, Ateneu Rosa de Foc, Casa Anita, Teatre El Almazen, Harlem Jazz Club —a més de Cardedeu i Gavà— acolliran les històries que narraran contacontes d’Alemanya, el Brasil, Colòmbia, Cuba, Itàlia i Veneçuela, altres de Madrid, Castella i Lleó, La Rioja i, per descomptat, de Catalunya.

La inauguració tindrà lloc a la sala Luz de Gas el dilluns 16 d’octubre a les 20.00 h, amb entrada lliure. S’hi podran veure les actuacions d’Aldo Méndez (Cuba), Jota Villaza (Colòmbia), Fanny Fuguet (Veneçuela), Felicia Fleck (Brasil), Ana Cristina Herreros (Madrid), Adelaide Mancuzo (Itàlia), Noemí Caballer, i la cantautora Meritxell Naranjo (Catalunya). La paraula serveix per construir senders, camins per córrer a l’encontre dels altres.

 

Munt de Mots
Direcció: Rubén Martínez Santana
Relacions Institucionals: Antònia Robles
Web: Juan Pablo Fuentes
Imatge: Alekos
Disseny Gràfic: Ximena Chapero
Traducció i correcció: Mireia Cornudella

 

Web del festival: www.muntdemots.org
Twitter: @muntdemots
Facebook: www.facebook.com/FestivalMuntdeMots
Youtube: http://www.youtube.com/festivalmuntdemots
Instagram: http://instagram.com/muntdemots
Etiqueta: #muntdemots

Experiència i innovació en la comunicació editorial