IV edició dels Concerts de Músiques del Món / Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau

IV edició dels Concerts de Músiques del Món / Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau

L’estiu arriba als jardins del Recinte Modernista
amb la IV edició dels Concerts de Músiques del Món
* Andrea Motis presentarà el seu primer treball en solitari “Emotional Dance”.
* Marcelo Mercadante i Juan Cuacci  oferiran un tango molt obert que es fusiona amb el jazz o el flamenc.
* Ethno Catalonia ens oferiran una ocasió única de poder gaudir del talent dels joves músics.
* Michel Doudou NDione ens aproparà els ritmes i moviments del seu treball “Djegalou”
* Cece Giannotti i Francesc Chaparro integrants del grup Après Minuit ens presentaran “Exodus to the Promise Land”.

Els concerts del cicle Músiques del Món tornen als jardins del Recinte Modernista cada dijous a les 21.00 h, del 29 de juny al 27 de juliol. Aquesta és la quarta edició de Músiques del Món, uns concerts que tenen la voluntat d’apropar sons de diferents indrets del món que tenen com a denominador comú la vinculació dels seus intèrprets amb Barcelona.

Jazz – 29 de juny – Andrea Motis Quartet – (Barcelona)

La trompetista i cantant Andrea Motis  porta des del 2012 sorprenent el públic, des que Quincy Jones la va convidar a compartir escenari en el Festival de Peralada.

Després d’editar sis discos aclamats per la crítica al costat del baixista Joan Chamorro, la trompetista, cantant i compositora establerta a Barcelona, ??Andrea Motis, ens presentarà el seu primer treball en solitari l’àlbum Emotional Dance on la interpretació vocal de l’artista es converteix en la protagonista escènica. Estarà acompanyada pel seu company musical al llarg d’aquests anys, el baixista Joan Chamorro, el bateria Esteve Pi i el guitarrista Josep Traver.

.6 de juliol –  Marcelo Mercadante i Juan Cuacci (Argentina)

Juan i Marcelo formen part de la “Generación Bisagra” del tango: aquells que van agafar el relleu dels que van aprendre sense partitures, i els qui avui dia són considerats mestres del gènere i conviuen amb els que es van incorporar després de la mort de Piazzolla. Amb el Tango i Jazz contrabaix d’Horacio Fumero, el violí d’Olvido Lanza i la veu d’Analía Carril, ens oferiran un tango molt obert que es fusiona amb el jazz o el flamenc.

Folk, música ètnica i tradicional 13 de juliol –  Ethno Catalonia  (World Music)

L’Ethno Catalonia és un projecte de música folk, ètnica i tradicional dirigit a joves d’entre 16 i 35 anys d’arreu del món, on durant més de deu dies posaran en comú tota la seva experiència musical per aprendre els uns dels altres. Fruit d’aquest treball sorgeixen els concerts finals de l’estada on tots els participants comparteixen els
diferents estils musicals que s’aglutinen en aquest festival. Aquest concert serà una ocasió única de poder gaudir del gran talent dels joves músics i dels seus estils musicals.

20 de juliol –  Michel Doudou NDione (Senegal)

Michel Doudou NDione és originari de M’Bour, Senegal. Artista polivalent, cantant, compositor, coreògraf i ballarí, ens portarà a Sant Pau els ritmes i moviments del seu treball “Djegalou”. En aquest treball podrem trobar els ritmes del seu Senegal natal: el Mbalax –una barreja de Música i dansa africana ritmes tradicionals amb el jazz, el blues o el rock– i el Sabar, ball original del Senegal.

Cinematic blues i flok 27 de juliol –  Cece Giannotti i Francesc Chaparro (Itàlia/Canadà)

Cece Giannotti és un guitarrista, cantant, compositor i productor nascut a Mont-real. Establert a Barcelona des de 1992, Giannotti ha treballat amb artistes com Marc Ribot, John Cale o Iggy Pop, i ha compartit escenari amb Tina Turner, Kiko Veneno, Loquillo, Sisa, entre d’altres. Cece Giannotti i Francesc Chaparro configuren el grup Après Minuit que presenta “Exodus to the Promise Land”, un espectacle musical que vol posar banda sonora al viatge llarg i esgotador que han hagut d’emprendre milers de persones en veure’s obligades a deixar la seva llar per culpa dels conflictes armats.

Els jardins del Recinte Modernista són un espai idíl·lic per escoltar música les nits d’estiu. La Música es pot acompanyar amb la proposta gastronòmica del 1902 Cafè Modernista, del Grup Sagardi, al mateix espai del concert, on s’oferirà un tast de la seva cuina de producte. Els assistents també poden visitar l’obra de Domènech i Montaner abans de l’inici del concert.

El preu dels concerts és de 12 €, amb un descompte del 20% pels que disposin del carnet  dels Amics del Recinte Modernista, Club Vanguardia, Carnet BCN Cultural, Carnet d’Usuaris de la Xarxa de Biblioteques, Club TR3SC, Socis d’Òmnium Cultural, Titulars de la targeta RACC Màster.

Les entrades es poden comprar a través de la pàgina web www.santpaubarcelona.org/ca/agenda  o  a les taquilles del recinte.

El mateix dia del concert, les taquilles s’obren a les 19.30 h i l’accés al Recinte és a partir de les 20 h.

El cicle compta amb el suport de La Vanguardia i la cervesa Inedit de Damm.

Cicle Músiques del Món
Dijous a les 21.00 h del 29 de juny al 27 de juliol
Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau
Preu 12 €
Es podrà accedir al Recinte a partir de les 20.00 h per visitar diferents espais.
Hi haurà servei de restauració ofert per Sagardi (no inclòs en el preu de l’entrada).
Més informació: www.santpaubarcelona.org

Experiència i innovació en la comunicació editorial