Pedres al camí, Víctor Panicello

Pedres al camí, Víctor Panicello

Una novel·la amb valor afegit, sorgida del treball literari de l’autor amb un grup de joves en risc d’exclusió social.

Una colla de joves semblant a la que protagonitza aquesta novel·la es va trobar a Sabadell, en el món real, i, gràcies a Víctor Panicello, va construir la seva història per demostrar que qualsevol vida compta, que tots els forats tenen sortida i que un fracàs no fa un fracassat.

Descarregar dossier de premsa de llibre

«No serveixo per a res». Tots els protagonistes de Pedres al camí tenen en comú que han pronunciat aquesta frase alguna vegada a la vida. La Maria, la Noelia, en Ferran, en Moha, l’Ariadna, en Marcos… Vides que semblen perdudes entre conflictes i embolics que poden arribar a fer creure a qualsevol que no hi ha sortida possible. Però els nusos que et crea el camí són també raons per continuar lluitant, per continuar escalant. Les pedres al camí ajuden a no perdre’s en la foscor. 

Víctor Panicello (Barcelona, 1963), és un autor consolidat amb més de quinze llibres publicats i una gran experiència en el treball literari amb grups de joves.

Ha obtingut diversos premis nacionals i internacionals gràcies a una narrativa realista i compromesa. Aquesta novel·la veu néixer la nova col·lecció Winners, que vol donar veu als joves mitjançant la literatura. Gràcies al seu treball literari amb joves amb risc d’exclusió social ja ha publicat, Fa deu anys que vaig arribar i encara no se on és casa meva, Reacció química, Què sents quan no sents res (també en castellà, publicada per Comanegra Editorial) i ara Pedres al camí.

Una part dels ingressos generats per aquest llibre ajudarà a finançar els projectes de la Fundació MAIN amb joves com els que han inspirat aquesta novel·la.

La Fundació MAIN és una entitat que va iniciar la seva trajectòria l’any 1987 fruit del voluntariat d’un grups de persones al barri de Torre Romeu a la ciutat de Sabadell. Actualment amb més de 25 anys d’experiència en la intervenció i l’acompanyament socioeducatiu i psicoterapèutic, continuen posant els nostres esforços vers infants,  joves i famílies. Són una entitat sense afany de lucre que promou les oportunitats pels que viuen situacions de vulnerabilitat i la reducció de les desigualtats entre les persones. 

Comanegra

ISBN 978-84-16605-52-1 || Col·lecció: Winners || PVP 15,00 € || Pàgines 182

 

Experiència i innovació en la comunicació editorial