Neix ‘Super Prota’ www.superprota.cat

Neix ‘Super Prota’ www.superprota.cat

NEIX SUPER PROTA
www.superprota.cat

Cada nen és únic i cada conte també

Els somnis es construeixen amb amor, paciència i afecte. De la mateixa manera, els contes de Super Prota són personalitzats per a cada nen i nena amb el seu nom i la seva foto i s’imprimeixen exclusivament per al protagonista del conte.

 

Converteix-lo en el protagonista de la seva història!

Deixa volar la seva imaginació

Allà on un adult veu un arbre, un nen veu una casa, un palau, un drac i fins i tot un món fantàstic on jugar, divertir-se i gaudir amb els amics. Els contes de Super Prota converteixen els somnis i les il·lusions en realitat. Qualsevol nen 0 a 9 anys podrà gaudir i aprendre mentre llegeix els contes.

Bon viatge al món dels contes!

Super Prota un web on qualsevol pot crear un conte infantil personalitzat en menys de 30 segons. Un regal original, divertit i educatiu amb el qual sorprendràs els nens i nenes.

Super Prota té com a missió ajudar a potenciar l’hàbit de la lectura als nens i nenes. Els estudis demostren que introduir contes als nens des de ben petits afavoreix el seu aprenentatge. Per aconseguir aquest objectiu, l’elecció del conte és molt important. Els contes preferits dels nens i nenes, són aquells en els quals ells se senten més identificats. Amb els contes Super Prota ells seran els protagonistes i s’aconseguirà a la perfecció l’objectiu.

Super Prota ha aconseguit fusionar la més alta tecnologia amb un suport tradicional com és el llibre en paper.

Amb tan sols el nom i detallant si es nen o nena, personalitzem tots els elements possibles d’un conte: el text, la il·lustració i la història. També, si es vol, es pot incorpota la fotografia del protagonista del llibre.

Els contes es poden personalitzar en català, castellà i anglès.

Super Prota és una plataforma online de contes infantils per a nens i nenes de 0 a 9 anys. Ofereix una experiència de compra única per crear un conte personalitzat en menys de 30 segons: un regal original, divertit i educatiu.

Jaume Homs (Barcelona, 1976), fundador i director de Super Prota és Graduat en Enginyeria Informàtica per la UAB, Postgrau en Gestió de Projectes de la UOC, Màster en Gestió de les Tecnologies de la Informació i E-MBA per la Universitat Ramon Llull

Després d’acabar la carrera, vaig estar treballant a diferents empreses fins que vaig decidir muntar una empresa pròpia. Una empresa de software que em va anar molt bé. Un dels meus clients més importants, Hewlett Packard, va proposar entrar a formar part de la seva plantilla i treballar en un centre d’investigació i desenvolupament amb repercussió mundial. Vaig deixar el meu projecte personal per entrar al món de les multinacionals ara fa 13 anys.

Fa 7 anys, vaig patir un melanoma amb un estadi força avançat i vaig pensar que no ho explicaria. En aquell moment, amb una filla de pocs mesos, l’escala de valors de tot plegat va fer un gir de 180 graus. Gràcies a un gran equip de metges, ho vaig superar i vaig seguir la meva carrera professional a HP. La meva carrera avançava molt ràpidament fins a ser el responsable d’un negoci a nivell Europeu, Orient Mitjà i Àfrica. Cada cop que marxava de viatge, que era molt sovint, per les meves filles era un drama i per mi també. La malaltia que havia patit em va fer entendre que estem aquí de passada i no em volia perdre els matins esmorzant tots junts, el sopar junts, el fet de llegir un conte abans d’anar a dormir, etc.

Per això que vaig decidir aturar la meva carrera a la multinacional per emprendre un projecte molt personal, que em permet estar més amb els meus i, al mateix temps, fomentar l’hàbit de lectura i difondre el plaer de llegir als més petits.

Temps enrere vaig aconseguir un conte que posava el nom de la meva filla gran i li va agradar tant i la va ajudar tant a agafar l’hàbit que vaig pensar que hauria de dedicar la meva vida a fusionar els meus coneixements de tecnologia i el món de la personalització amb un suport tradicional com és el conte per crear els millors contes personalitzats del món i aquí neix www.superprota.cat.” Jaume Homs, Fundador i Director de Super Prota

Descarregar dossier de premsa SUPER PROTA

Experiència i innovació en la comunicació editorial