Laberint || Laberinto, Víctor Panicello

Laberint || Laberinto, Víctor Panicello

Una aventura vital, una lluita per canviar el fet establert, una decisió entre seguretat o llibertat.

Sóc Pedra i sobreviuré al laberint

Sóc Lea i lluitaré per continuant sent lliure.

Vivim a Gronjor, on la llum arriba a només la meitat del territori i on les lleis obliguen als joves a passar una prova dura i cruel per decidir qui són els millors.

L’antiga profecia s’escampa: els temps de la llum s’acosta.

Depèn de nosaltres que deixem de ser esclaus del laberint, depèn del nostre valor que recuperem el nostre nom.

LABERINT,
una novel·la d’amor i lluita, de fe i resistència. De rebel·lió i  llibertat.

Gronjor, un món meitat llum i meitat ombres, un lloc meravellós i aterridor al mateix temps, un grup de caçadors s’endinsa a l’agresta zona fosca en direcció al laberint, el territori més salvatge del planeta, poblat de tota sort de criatures mortiferes. Són pocs els que sobreviuen i menys encara els que arriben il·lesos al final del trajecte. El delicat equilibri de Gronjor depèn d’aquest cruel procés de selecció, controlat pel bruixot Milosh, qui governa amb mà de ferro des de la Gran Rebel·lió.Un grup de joves, liderats per Pedra, recorre el laberint, desafiant les lleis ancestrals i posant en marxa l’inici de grans canvis previstos en una antiga profecia.

Víctor Panicello (Barcelona, 1963). Es va llicenciar en Dret per la Universitat de Barcelona i ha treballat com a jurista en diferents àmbits públics i privats.

Des de fa més de 15 anys compagina la seva carrera profesional amb una dilatada trajectória com autor de literatura juvenil.

Combina amb encert l’estil més intimista d’algunes de les seves obres inicials, el seu treball literari amb col·lectius de joves amb el risc d’exclusió social i les seves incursions al món de la ficció, on destaca per la seva capacitat de construir potents entramats narratius que sostenen una acció trepidant i un rerefons que sempre convida a la reflexió.

Víctor Panicello ha publicat 11 novel·les, entre elles: Tot despertant la lluna, Des de Saturn.com (Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil 2003), La mort deixa cicatrius, La llum de Tunguska, 250 quilòmetres (Premi Columna Jove 2012), Fa deu anys que vaig arribar i encara no sé on és casa meva, 7000 metres quadrats de gespa.

Lectura recomanada: a partir de 14 anys

Format: 14 x 21,5 cm.
352 pàgines
PVP 12,95 €
ISBN: 978-84-16297-31-3

Formato: 14,5 x 21,5 cm
400 págs.
PVP 11,90 €
ISBN: 978-84-8343-397-3

Experiència i innovació en la comunicació editorial