Tricicle de la Z a la A

Tricicle de la Z a la A

Totes les respostes (o gairebé) a totes les preguntes que no s’han fet mai al Tricicle durant els seus primers trenta-cinc anys de carrera.

UNA ENCICLOPÈDIA ENORME  REPLETA DE DETALLS DELICIOSOS

El primer llibre de Tricicle que resumeix la trajectòria de la cèlebre companyia teatral en petites dosis tant informatives com divertides.

Des dels inicis de tres amics que volien menjar-se el món fins als tres veterans que continuen omplint teatres després de trenta-cinc anys. Una obra que barreja anècdotes, viatges, teories, dades, amics, trucs teatrals, metodologia, improvisacions, humor, manies, somnis, esperances i, algun que altre, petit fracàs que fa encara més brillant el seu triomf.

Una enciclopèdia espurnejant, gens retòrica, directa i carregada d’humor… però al mateix temps farcida de reflexions que no ho semblen perquè ni són especulatives ni estan inflades d’afectació. Llegint-la en petites dosis, com es llegeixen els diccionaris per evitar els empatxos, un es fa una idea molt propera i completa de la personalitat dels seus components i de la seva impressionant trajectòria en el món de l’espectacle.

Una enciclopèdia que conté tota la trajectòria del famós grup teatral. Des de l’agosarament del començament dels tres amics, el moment en què Chicho Ibáñez Serrador els porta a la televisió i els fa visibles, o la seva presentació davant de milions d’espectadors de tot el món a la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona el 1992, fins a la personalitat dels components del grup, les anècdotes que rodegen la seva feina i els seus viatges, la seva manera d’enfocar la feina de còmics, el seu sentit cívic, les seves manies, les seves relacions, les seves esperances i els petits fracassos que encara fan més brillant el seu triomf.

Una superguia Tricicle que atraparà els seus milers d’admiradors des de la primera (o l’última) entrada.

Fundada en 1979, la companyia de teatre Tricicle fa més de trenta anys que ofereix  el seu particular enginy en escenaris de tot el món. El seu universal sentit de l’humor i l’absència de parlaments en les seves obres permet la comprensió, i el gaudi, d’aquestes sense importar el país en què es representen. El Tricicle està considerada actualment pels crítics una de les millors companyies de manyaga còmica del món.

Per a molts de nosaltres, TRICICLE és com la televisió, el microones o els cascos de les motos: sempre han estat aquí, ens hem acostumat a tenir-los a mà, però, si investiguem a fons, descobrirem que un bon dia van ser descoberts i que aquest descobriment els va fer descobrir, al seu torn, noves ciutats amb nous teatres, nous països amb nous públics, nous horitzons amb nous mitjans de comunicació i noves possibilitats creatives que ni tan sols ells sabien que tenien. Han fet mim, teatre, musical, sarsuela, òpera, ràdio, televisió, cinema i un munt de munts de coses més entre les quals solament es trobava a faltar un LLIBRE –aquest– en el qual ens expliquessin qui són, d’on vénen, on van i com nassos han aconseguit estar trenta-cinc anys junts sense barallar-se.

A la venda el 9 d’abril

També en castellà

 

Experiència i innovació en la comunicació editorial