En quarantena. Les 40 crisis dels 40, Quim Morales

En quarantena. Les 40 crisis dels 40, Quim Morales

Descobreix com sobreviuen els homes en la crisi dels quaranta.

Un any després de Com ser un bon català, en Quim Morales torna amb el seu humor corrosiu i directe amb un tema que l’afecta de ple a ell i molts dels seus amics: complir els 40.

Sense adonar-te’n, arriba el moment en què et plantes als quaranta anys. Et trobes (suposadament) a la meitat de la teva vida i (suposadament) has de patir una terrible crisi existencial. Qui ets? Què has fet fins ara? Ets qui volies ser? Has fet allò que desitjaves? I t’agafa el pànic. I t’apuntes a ioga o a fer un triatló. I et depiles les cames. Si no tens parella, tornes a sortir com quan tenies vint anys. I si tens fills, intentes recuperar la parella. O recomences la vida amb una altra.

Amb el seu humor corrosiu i directe, Quim Morales analitza un tema que l’afecta de ple: complir quaranta anys i sobreviure a aquest tràngol amb dignitat, bon humor i el mínim de seqüeles. En quarantena planteja quaranta situacions crítiques de les quals podreu extreure consells essencials per enfrontar-vos als quaranta i unes pistes per encarar-ne quaranta més.

Amb il·lustracions d’Oriol Malet

40 remeis per sobreviure a aquest terrible moment vital i sortir-se’n amb el mínim d’efectes secundaris possibles!

Quim Morales (Badalona, 1975). Radiofonista, guionista i exmonitor d’esplai. Aviat farà dues dècades que es dedica a dir coses amb certa gràcia  davant els micròfons de les ràdios més importants del país. Actualment dirigeix i presenta La segona hora a RAC1, però també ha treballat a M80, la Cadena SER i Ona Catalana. Forma part de la productora Minoria Absoluta, on ha treballat per a algunes de les seves produccions més celebrades, com ara Polònia i Crackòvia. Col·laborador habitual en premsa i publicacions digitals, també participa activament a les xarxes socials, amb especial predilecció per Twitter i Instagram, on se’l coneix com @Quimkong.

 

 

 

Experiència i innovació en la comunicació editorial