La veu invisible, Gisela Pou

La veu invisible, Gisela Pou

Una intensa novel·la d’una infermera en un hospital com a escenari d’una gran mentida posada al descobert

Ser infermera era la seva vida, però un fet inesperat li va canviar el destí.

Una gèlida matinada apareix una dona inconscient a la platja i la Cèlia, infermera a l’Hospital de Sant Pau a Barcelona, descobreix que la desconeguda és la Martina Constants, una amiga que va morir fa més de vint-i-cinc anys.

La Cèlia, la Martina i la Nora eres inseparables durant l’adolescència, i si aquella nit d’agost no haguessin entrat en el recinte de l’hospital, les seves vides haurien estat unes altres…

Amb un pols contundent i un estil precís i àgil, La veu invisible dibuixa un fresc del dia a dia en el microcosmos d’un gran hospital. Ens parla dels anhels, els somnis i les frustracions dels que decideixen vetllar per la vida dels altres.

La veu invisible és una intensa i emocionant novel·la, testimoni de la veritable essència de la infermeria.

Gisela Pou (Castellar del Vallès, 1959) és llicenciada en Ciències Biològiques i màster en guió televisiu i cinematogràfic, i fa més de vint anys que es dedica professionalment al món del guió televisiu. Ha participat, entre d’altres, en els guions de les sèries Isabel, Sin identidad, El súper, i en produccions de TV3 com La Riera, Ventdelplà, El cor de la ciutat, Poblenou, Secrets de família, Laberint d’ombres i Temps de silenci.

És autora de diferents novel•les, Soroll de fons (1989), Sense la mare (2008), El silenci de les vinyes (2011), i de nombroses obres de narrativa infantil i juvenil.

Recentment, ha estat nomenada directora del laboratori de creació de guió televisiu de la Fundació SGAE per l’any 2015.

Experiència i innovació en la comunicació editorial