L’última confidència de l’escriptor Hugo Mendoza, Joaquín Camps

L’última confidència de l’escriptor Hugo Mendoza, Joaquín Camps

Una novel·la addictiva, que et farà perdre la noció del temps

L’atractiu professor de literatura Víctor Vega decideix acceptar la insòlita proposta que li fa la vídua de l’escriptor Hugo Mendoza: investigar si, encara que la seva mort va ser rigorosament certificada, el seu marit segueix viu…i esbrinar qui envia, cada 3 de desembre, un nou manuscrit de l’escriptor mort.

Amb les seves perquisicions, Víctor desvelarà misteris que posaran en perill la seva vida, però ho farà acompanyat d’una bella i enigmàtica dona de la qual s’enamorarà irremeiablement. La Paloma, una histriònica experta en matemàtiques, i Santa Tecla, monja de clausura que a més és un geni informàtic, també acompanyaran en Víctor en aquesta trepidant novel·la plena d’enigmes.

Joaquín Camps aconsegueix amb mestratge una trama entremesclada de misteri, de denúncia, d’amor. I de la seva implacable parella de ball: el desamor. Els seus personatges, d’allò més variats, tenen una força esquinçadora, que obliga al lector a mirar cap a la rebotiga interior que tots portem dins.

Joaquín Camps és professor de la Universitat de València, ciutat en la qual resideix. El seu camp principal de recerca i docència és el comportament humà en les organitzacions, i ha publicat nombrosos treballs científics en aquesta àrea. L’última confidència de l’escriptor Hugo Mendoza és la seva primera novel·la.

Experiència i innovació en la comunicació editorial