Fons de llibreria: Presó de neu, Blanca Busquets

Fons de llibreria: Presó de neu, Blanca Busquets

Després de passar deu anys empresonat per l’assassinat de la seva esposa, Jordi Codina és alliberat i decideix tornar a l’escena del crim. Alhora que inicia el seu viatge, un monòleg interior ens condueix fins als records confusos del seu passat: la seva activa participació en els moviments d’esquerres d’estudiants, un grup de teatre local, les seves complicades relacions amb les dones ; i el capítol de la seva vida que començà el primer dia que arribà a la presó,on la vida i la mort són companyes inseparables.

Blanca Busquets (Barcelona, 1961) és escriptora i periodista. La lletra escrita ha marcat la seva vida. Als dotze anys va escriure el seu primer conte i, des d’aleshores escriure es va convertir en l’eix central de la seva vida.

Ha publicat “Presó de Neu” (Proa, 2003),” El Jersei” (Rosa dels Vents, 2006) —traduït al rus i a l’alemany, i aviat a l’italià -“Tren a Puigcerdà” (Rosa dels Vents, 2007), “Vés a saber on és el cel” (Rosa dels vents 2009) traduït al castellà i l’alemany; ” La nevada del cucut” (Rosa dels Vents, 2010), guardonada amb el Premi Llibreter 2011 i traduïda al castellà i a l’italià i ara acaba de publicar “La casa del silenci” en català i castellà simultàniament (Rosa dels Vents i Grijalbo 2013)

Com a periodista treballa des del 1986 a les emissores de Catalunya Ràdio. Hi ha realitzat diversos programes com El Club de la bona Lletra i Lletres d’Or. També ha treballat de redactora a Televisió de Catalunya durant set anys. Escriu articles per al Nació Digital i l’Osona.com

Presó de neu, Edicions Proa

 

Experiència i innovació en la comunicació editorial