Menjar per ser millor, Adam Martín

Menjar per ser millor, Adam Martín

Els aliments els donen energia per afrontar les activitats diàries, però també condicionen el estat d’ànim dels nostres fills i la manera que tenen d’afrontar els problemes que planteja la vida. Un dieta saludable ens ajudarà a tenir fills més sans, més forts, més resistents, més resilients i, el que és més important, més feliços. Una visió amable, tolerant, desenfadada i rigorosa de l’alimentació saludable per donar als nostres fills allò que veritablement es mereixen.

Aquesta és una guia exhaustiva per no perdre’ns en el laberint del menjar saludable, un llibre ple de trucs, idees i informació, perquè les famílies puguem fer tries lliures i informades sobre l’alimentació. És un llibre de divulgació que combina els últims descobriments científics amb el sentit comú i la tradició, i que ens permet tornar a recuperar una relació intuïtiva i natural amb allò que mengem.

A través d’aquestes pàgines descobrirem què és menjar i què no ho és, on comprar aliments saludables, entrarem a la cuina sense por i aprendrem algunes tècniques senzilles per cuinar correctament. Incorporarem nous superaliments al rebost i veurem com organitzar-los en àpats equilibrats setmanals per no haver-nos de passar hores a la cuina.

En definitiva, una visió amable, tolerant, desenfadada i rigorosa de l’alimentació saludable per donar a les nostres famílies i donar-nos a nosaltres mateixos allò que veritablement mereixem, descobrint alhora la importància de la moderació, l’equilibri, l’harmonia en les eleccions alimentàries i establint una coherència entre la nostra alimentació i el nostre estil de vida.

Una dieta saludable ens ajudarà a estar més sans, a ser més forts, més resistents, més resilients i, el que és més important, més feliços.

 

Adam Martín Skilton (Tossa de Mar, 1973) es periodista, escriptor i pare de tres filles que mengen verdures sense posar el crit al cel. Ha treballat a Nova Ràdio Lloret, Cadena SER, Catalunya Ràdio, COMRàdio i RAC1, i a la televisió a TV3, Telecinco, Antena 3 i BTV, com a guionista, presentador i director. També ha escrit pel diari ARA i és autor de dos llibres, Estimada rutina y Sempre hi ets (Ara Llibres). Des de l’any 2003 s’interessa per la relació entre alimentació i salut, i ha estat fundador i director de la revista digital etselquemenges.cat i presentador del programa de televisió Un toc de sa en 8tv.

 

Experiència i innovació en la comunicació editorial