“Llibreries del món” Librairie Flammarion – La librairie du Forum

“Llibreries del món” Librairie Flammarion – La librairie du Forum

M’agradaria començar la meva recomanació advertint-vos que la Llibreria Flammarion (Llibreria del fòrum) no és en cap cas una llibreria de ficció. La podeu trobar a la planta baixa del Centre Pompidou de París i la bona notícia és que no cal que visiteu el museu ni que pagueu cap entrada per poder-hi accedir. A l’aparador hi trobareu les novetats, normalment relacionades amb les exposicions temporals que s’hi estiguin exhibint. En aquests moments són els llibres sobre Roy Lichtenstein els que decoren l’aparador central i esquerre de la llibreria.

Quan entreu veureu que a l’inici hi ha una part dedicada al turista, amb postals, llibretes, bolígrafs… però unes passes més enllà comença el que és pròpiament una llibreria especialitzada en art contemporani i que es divideix amb un gran nombre de seccions. Així, doncs, podreu trobar una part de la llibreria dedicada a temes com la fotografia, la música o el cinema, però també trobareu seccions amb temes més específics com arts decoratives, dansa, arts vives… Us asseguro que us podeu passar hores fullejant llibres de qualsevol d’aquestes seccions perquè la llibreria del Centre Pompidou és una llibreria de referència i té llibres sobre aspectes de l’art que jo fins la primera vegada que vaig entrar-hi considerava inexistents.

Si visiteu l’exposició permanent o alguna de temporal us trobareu amb dues altres llibreries Flammarion però que són més d’estar per casa. Recordeu: la llibreria bona és la que hi ha a la planta baixa.

 

Mònica Batet, Escriptora

@MonicaBatet

 

Librairie Flammarion – La librairie du Forum 19, rue Beaubourg –  75194 Paris Téléphone 01 44 78 43 22  http://www.flammarioncentre.com/

 

 

Experiència i innovació en la comunicació editorial