Veure créixer els autors

Un dels gran luxes (entre molts d’altres) de la feina del relacions públiques o cap de comunicació (digueu-ho com vulgueu) és veure créixer els autors.

Fa temps vam conèixer, i acompanyar, la Mònica Batet arran de la publicació del seu primer llibre “L’habitació grisa“, Premi Just M. Casero 2005. Un excel•lent començament!

Anys després hem tingut la gran sort d’acompanyar-la amb el seu segon llibre “No et miris el riu“. Curiosament, tot i el bon primer llibre, a la Mònica li va costar trobar qui edités el segon. L’explicació? No tenim la veritat absoluta, però sí una certa intuïció: autora jove, narrativa catalana… Però en Jordi Fernando i la M. Dolors Sàrries de l’Editorial Meteora no van dubtar gens en publicar l’original tan aviat el van rebre al seu despatx de la Gran Via de Barcelona. Tenen passió i debilitat per la bona literatura.

La Mònica Batet amb “No et miris el riu“, tot i haver trigat dos anys en trobar editor, és avui finalista del Premi Crexells 2013 que es fa públic divendres dia 21 de juny. Esperem que s’endugui el premi, per ella, pels seus editors i pel llibre. S’ho mereixen!

Però en tot cas, encara que dissabte no el trobeu als mitjans de comunicació com a flamant guanyador, no us el perdeu, aneu a comprar-lo, aneu a les biblioteques a llegir-lo, demaneu l’exemplar al vostre veí (que segur que ja l’ha llegit)… no us perdeu aquesta petita joia literària i, de pas, ajudeu a “fer créixer els autors”.

Compartiu amb nosaltres el luxe de veure créixer la Mònica Batet

 

.