Relats a recer d’una guitarra

Relats a recer d’una guitarra

Jesús M. Tibau i David Espinós us ofereixen un espectacle rodo, on els textos es fonen amb la música.

La tendresa dels relats de Jesús M. Tibau i l’emoció de la guitarra de David Espinós s’uneixen per a enriquir-se mútuament i oferir un petit espectacle que no deixa indiferent al públic amb sensibilitat, amant d’històries plenes de tendresa i humor.

 

Una selecció de relats dels diversos llibres de Jesús M. Tibau, llegits pel mateix autor, acompanyats a la guitarra per la música que David Espinós ha composat expressament per a aquest espectacle de petit format, senzill i profund alhora.

 

Jesús M. Tibau, és natural de Cornudella de Montsant i tortosí d’adopció. Escriptor especialitzat en el relat breu que intenta viure del “cuento”. Ha publicat el poemari A la barana dels teus dits (Aeditors, 2009) i cinc reculls de relats: Tens un racó dalt del món (Montflorit, 2001), Postres de músic (Empúries, 2005, Premi Marian Vayreda), El vertigen del trapezista, Una sortida digna i I un cop de vent els despentina (Cossetània, 2008, 2009 i 2011). Presenta el programa de televisió a Canal 21, Tens un racó dalt del món, i gestiona el blog del mateix nom, Premi Blocs Catalunya Literatura, 2009.

 

David Espinós, músic i compositor tortosí. Ha estudiat piano clàssic al conservatori de Tortosa i piano modern amb Manel Camp. Guitarra-Jazz al “Taller de Musics” amb Pep O’Callaghan i amb el prestigiós guitarrista Albert Cubero. Ha participat a festivals com el Festival de Jazz de Tortosa (2000-2010); “Jazz Cava” de Terrassa amb A.Cubero-D.Espinós duet; Festival de guitarra de La Laguna (Tenerife); 36è Festival de Música Internacional de Cambrils amb el Sandra Ortega 4et.Composicions: destaca la sintonia del PSC Tortosa 2011, la B.S.O de l’adaptació de NADA de Carmen Laforet (versió de Josep Piñol) i la B.S.O del Curt DESPIERTA (Josep Piñol)

 

Si voleu més informació sobre aquest espectacle (dates lliures, preus…) podeu contactar amb:
Jesús M. Tibau: tel. 628656544
jesusimaite@gmail.com
David Espinós: tel. 629264974
alviro_28@hotmail.com

 

 

 

Experiència i innovació en la comunicació editorial