Viure per sentir-se viu 2.304.400 passes fins la fi del món

Viure per sentir-se viu 2.304.400 passes fins la fi del món

Viure per sentir-se viu 2.304.400 passes fins la fi del món

Albert Bosch el primer espanyol en creuar l’Antàrtida des de la costa fins al Polo Sud sense rebre assistència externa narra, en aquest llibre, la seva extraordinària aventura.

Albert Bosch és un aventurer vital que no es conforma amb somniar projectes, sinó que intenta sempre dur-los a la pràctica, per viure així una vida intensa, interessant. Desprès d’una llarga trajectòria d’aventures, el 4 de gener del 2012 va culminar la travessia integral de l’Antàrtida, des del mar fins al Pol Sud geogràfic.

A partir de la narració de esta experiència extrema, Albert Bosch ens  aporta una apassionant reflexió sobre el propi lideratge en els nostres projectes vitals i la nostra capacitat per portar a terme accions extraordinàries.

A través de la narració de la seva travessia, Bosch engloba conceptes como motivació, superació, aprenentatge, felicitat, compromís, força mental… Un llibre adreçat a tots els que no renuncien, ni ho faran mai, a tenir una existència especial, coherent amb els seus propis somnis i pensada com a camí per l’evolució personal.

Descarregar pròleg de VIURE PER SENTIR-SE VIU

Booktrailer

 

 

 

 

 

 

 

67 dies d’expedició sense cap subministrament exterior, 48 dies totalment sol

15 dies bloquejat en una tenda per una gran tempesta

Arrossegant cada dia un trineu amb  134 quilos de pes

En total, 2.304.400 passes fins la fi del món

Albert Bosch és un personatge polifacètic amb una llarga trajectòria com a aventurer I emprenedor. Nascut al 1966 a Sant Joan de les Abadesses (Girona), casat I amb tres fills, va estudiar Ciències Empresarials i MBA a ESADE.

Entre moltes altres aventures, ha travessat l’Antàrtida sense assistència des de la costa fins al Pol Sud, ha completat el projecte 7 Cims, ha participat en vuit edicions de Dakar, és corredor habitual d’ultramaratons i ha participat en més de cent curses de diferents disciplines d’esports extrems.

Emprenedor des dels vint-i-sis anys, el 2004 va fundar INVERGROUP, una plataforma per gestionar i promoure projectes d’inversió en l’àmbit de l’energia i el medi ambient.

En totes dues facetes també acumula una gran quantitat de fracassos, que ell accepta amb orgull i que formen part inseparable de la seva trajectòria vital.

Edició simultània en català i castellà  Publicació: 27 de febrer  – PVP: 17 €

 

 

Experiència i innovació en la comunicació editorial