Novum

Novum
Navona - Novum
Novum

Novum

El nou segell comercial de Navona
  • NOVUM és el nou segell comercial de Navona.
  • Un segell adreçat al gran públic, amb llibres d’impacte, de grans i reconeguts autors i autores.
  • NOVUM publicarà en català i castellà.
  • Coia Valls, Francesc Miralles, Teresa Roig i Màrius Mollà, inauguren el segell NOVUM.

 

El pròxim 6 de febrer, NOVUM, publicarà el primer títol del segell: Venjança de color carmí, de Màrius Mollà. Una novel·la d’amor i revolta a la Barcelona de principis del segle XX.

El 13 de març, es publicarà la nova novel·la de Teresa Roig, La ciutat dels nens (edició en català i en castellà). Inspirat en fets reals, Teresa Roig narra, magistralment, la crua i esfereïdora realitat del que es pensava era  “un hogar de aprendizaje” però que va esdevenir un infern per a molts dels que hi van viure.

El 27 de març, l’última novetat de Coia Valls, El llegat de les cendres (edició en català i en castellà). La nova i esperada novel·la de l’autora d’El mercader, La cuinera, Les torres del cel o L’alquímia de la vida. La seva obra més ambiciosa, personal i profunda. Una emocionant i inspiradora història de lluita protagonitzada per unes dones capaces de mostrar-nos que l’essencial és indestructible.

I, finalment, també s’incorpora al catàleg de Navona, al nou segell NOVUM, Francesc Miralles, amb una sorprenent novel·la Coworking (edició en català i en castellà). Aquesta novetat es publicarà el 3 d’abril.

 

Experiència i innovació en la comunicació editorial