1r Empíric. Festival de Literatura i Ciència

1r Empíric. Festival de Literatura i Ciència
Taleia Cultura
1r Empíric. Festival de Literatura i Ciència

1r Empíric. Festival de Literatura i Ciència

Del 12 al 20 de novembre de 2022, se celebrarà a Cerdanyola del Vallès, la 1a edició del Festival Empíric.
  • S’han programat 23 activitats entre debats, xerrades, tallers, presentacions, exposicions, .. 6 de les activitats estan adreçades al públic familiar.

 

  • El comissari de l’Empíric és el doctor en Medicina per la Universitat de Barcelona, investigador i escriptor, Salvador Macip.

 

  • Alguns dels participants són: Caterina Biscari, Martí Domínguez, Helena Guilera, Belen Gopegui, Jordi Coromina, Gemma Lienas, Francesc Bravo, Mariola Dinarès, Carme Torras, Antonio Bernal González, Toni Pou, Ramon López Mántaras,  Anna Ballbona, Jordina Biosca, Carme Riera, Ignasi Llorente, Genis..

 

  • Un esdeveniment cultural que neix fruit d’anys de treball del Servei de cultura de l’Ajuntament de Cerdanyola al voltant del foment de l’hàbit lector i que es recull al Pla Director de Lectura, i de la important implantació científica que té el municipi (Sincrotró, UAB, Parc Tecnològic).

 

  • Un festival singular i únic que trenca amb el tòpic de separació entre “ciències i/o lletres”, que neix per incentivar, per crear lligams, enfortir complicitats i aparellar les dues disciplines i que ens ajudarà, a través de la literatura, a mirar i sensibilitzar-nos amb el coneixement científic, a entendre el passat i la importància que suposa la ciència a la vida quotidiana

 

  • El Festival Empíric està organitzat per: Ajuntament de Cerdanyola i compta amb la col·laboració del Sincrotró Alba, la Universitat Autònoma de Barcelona i el Parc Tecnològic del Vallès i amb la complicitat de serveis, entitats i llibreries locals.

Experiència i innovació en la comunicació editorial