Geografia de l’oblit, Eduard Niubó

Geografia de l’oblit, Eduard Niubó
Geografia de l’oblit, Eduard Niubó
Geografia de l’oblit
Eduard Niubó
Edicions Sidillà
Geografia de l’oblit, Eduard Niubó

Geografia de l’oblit, Eduard Niubó

“No ens hem d’acomodar, doncs, amb el que ja es coneix, sinó que hem d’entusiasmar-nos amb el que s’ignora.” Albert Bosch

La història dels descobriments geogràfics és plena d’exploradors que amb prou feines coneixem, però que ens han canviat la imatge del món. Molts d’aquests exploradors, tot i les aventures sorprenents que van viure, sovint queden oblidats sota el relat dels conqueridors que els han seguit, o a l’ombra dels seus líders. Però des dels mapes més antics de la prehistòria fins a les últimes troballes d’expedicions perdudes, la descoberta del món és plena de nàufrags, mariners, fugitius… tot de gent modesta que calia rescatar abans no acabin ofegats sota la marea de la història oficial. Fugint dels tòpics establerts, Geografia de l’oblit ens endinsa en el camí dels pioners que han obert la porta al coneixement del món.

Un llibre apassionant sobre les limitacions de la capacitat humana, la curiositat, els reptes, l’ànsia de descoberta, el desig que mou les persones a anar més enllà. Els protagonistes de Geografia de l’oblit travessen sovint la línia vermella que separa la vida de la mort. Als límits del món, hi ha gent que se la juga a tot o res. Una història que algú havia d’escriure i que no podran deixar de llegir.

 

Pròleg d’Albert Bosch
Il·lustracions de David Granato

 

Experiència i innovació en la comunicació editorial