Laboratori de Lletres celebra els seus primers 10 anys!

Laboratori de Lletres celebra els seus primers 10 anys!
Laboratori de Lletres
Laboratori de Lletres celebra els seus primers 10 anys!

Laboratori de Lletres celebra els seus primers 10 anys!

La festa d’aniversari, serà el divendres 10 de juny a Aticco Bogatell
  • Laboratori de Lletres es consolida com centre de formació de referència per a escriptors que no segueixen pautes establertes.
  • Més de 4000 alumnes, empreses privades i institucions públiques han confiat en el Laboratori de Lletres al llarg d’aquests 10 anys.
  • La celebració dels deu anys coincideix amb el trasllat de l’escola.

 

10 anys, més de 4.000 alumnes, més de 5.000 cursos i prop de 2.000 seminaris, un claustre de luxe, col·laboracions amb empreses privades i institucions públiques!

L’escola d’escriptura Laboratori de Lletres celebra la seva primera dècada durant el curs 2021-2022, després de veure passar per les seves aules més de 4.000 alumnes que s’han matriculat a més de 5.000 cursos i a prop de 2.000 seminaris.

El Laboratori de Lletres ha treballat des dels seus inicis per ser el centre de referència per a qualsevol persona amb ambicions literàries, però molt especialment per a alumnes que no aconsegueixen adaptar-se als mètodes més pautats d’altres escoles.

El Laboratori de Lletres ha fet tot el possible per portar aquesta filosofia tan lluny com ha pogut. I l’ha portat a les escoles i instituts, al seu propi Màster en Creació Literària i fins i tot a les empreses.

Per portar l’ensenyament de l’escriptura intuïtiva a tots els nivells, l’any 2019 el Laboratori de Lletres va obrir el seu Màster en Creació Literària, el recorregut més complet d’escriptura que es pugui trobar impartit íntegrament en català: dos anys de trajecte que integren creativitat, tècnica, suport emocional, referents literaris, tutories individualitzades i coneixement de l’ofici i que es culmina amb l’oportunitat de presentar l’obra escrita a una empresa editorial i una agència literària.

El Laboratori de Lletres ha escoltat les necessitats dels seus clients i comença la seva nova dècada ampliant la cartera de serveis a empreses amb la confecció de llibres d’estil personalitzats i amb cursos de comunicació oral, cursos de gestió i redacció de projectes, així com cursos d’espanyol i de català per a estrangers.

 

 

 

Experiència i innovació en la comunicació editorial