El nou llibre de Blanca Busquets: “La casa del silenci”

Un violí, dues violinistes. Un director d’orquestra i la seva minyona. Barcelona, Berlín i una banda sonora: el Concert per a dos violins de Bach. La guanyadora del Premi Llibreter 2011 torna amb una magnífica novel·la coral que ens endinsa en el món de la música clàssica i en la història musical de l’Europa del segle XX.

Aquesta és la història de diverses dones i d’algun home. De dones valentes i sensibles, dones apassionades, dones que estimen els homes però que sobretot estimen la música. Aquesta és la història d’un violí, un Stainer del segle XVIII que passa de mà en mà. La història d’un director d’orquestra exiliat que viu entre notes musicals i entre faldilles, de mares  absents, de desamors i de venjances, de guerres que separen, de minyones que mengen xocolata desfeta… 

Aquesta és la història de La casa del silenci, on la música no deixa mai de sonar. La casa del silenci ens endinsa en la vida d’un director d’orquestra alemany exiliat a Barcelona, la de la seva minyona i les de dues violinistes encarregades d’interpretar el Concert per a dos violins de Bach. Una magnífica novel·la coral que uneix la història musical de l’Europa del segle XX amb les passions d’una saga de personatges sòlidament construïts.

 Una història excepcional d’una de les narradores més destacades del nostre país.
La nova novel·la de Blanca Busquets, guanyadora del Premi Llibreter 2011

 

Blanca Busquets i Oliu va néixer a Barcelona el 1961. Als dotze anys va escriure el primer conte, i d’aleshores ençà no ha deixat l’escriptura. Ha estudiat música (piano i cant) i ha fet incursions en el món del teatre. Diu que la música l’acompanya sempre i que la ràdio la fascina, però que escriure és la seva vida. Ha treballat a Televisió de Catalunya durant set anys i des del 1986 treballa a les emissores de Catalunya Ràdio, on ha realitzat tota mena de programes i transmissions relacionats amb la cultura. Ha publicat Presó de neu (Proa, 2003), El jersei (Rosa dels Vents, 2006), Tren a Puigcerdà (Rosa dels Vents, 2007), Vés a saber on és el cel (Rosa dels Vents, 2009) i La nevada del cucut (Rosa dels Vents, 2010), que va obtenir el Premi Llibreter 2011. La seva obra ha estat traduïda al castellà, l’alemany, l’italià i el rus. La casa del silenci és la seva sisena novel·la i es publica simultàniament en català i castellà

Blanca Busquets, la guanyadora del Premi Llibreter 2011, ens endinsa en el món de la música en una història orquestrada per uns personatges inoblidables i amb el Concert per a dos violins de Bach com a banda sonora.

A la venda a partir del 14 de febrer!

Pots seguir l’autora a:
http://www.blancabusquets.cat/
http://www.facebook.com/busquetsblanca
@blancabusquets