Arcàdia s’afegeix al projecte editorial Suma Llibres de Folch, Benet i Roures

Arcàdia s’afegeix al projecte editorial Suma Llibres de Folch, Benet i Roures
Arcàdia s’afegeix al projecte editorial Suma Llibres de Folch, Benet i Roures

Arcàdia s’afegeix al projecte editorial Suma Llibres de Folch, Benet i Roures

Suma llibres entra majoritàriament en l’accionariat d’Arcàdia per consolidar la seva trajectòria com a editorial de referència en l’àmbit del llibre d’assaig.

L’empresa propietària de l’editorial Navona ha adquirit una participació majoritària d’Arcàdia per potenciar el seu desenvolupament. Amb aquesta operació es pretén reforçar la presència d’Arcàdia en el mercat, incrementant el nombre de novetats d’assaigs nous en llengua catalana i castellana i de textos clàssics de pensament contemporani, així com impulsant nous projectes.

Arcàdia continuarà sota la direcció de Montse Ingla i Antoni Munné, socis fundadors i que es mantindran en l’accionariat.

Arcàdia va ser fundada el 2004 amb la voluntat d’oferir un catàleg de textos escollits, obert a totes les disciplines del coneixement, per contribuir a la difusió del pensament contemporani i la història de les idees. Dins el catàleg de l’editorial Arcàdia, hi figuren pensadors com George Steiner, Zygmunt Bauman, Ágnes Heller, Marina Garcés, Richard Sennett, Yayo Herrero, Giorgio Agamben, Mary Beard, Josep Fontana, Susan Sontag…

Actualment té un fons d’un centenar llarg de títols, en català i en castellà, i el conjunt del seu catàleg continuarà mantenint la seva identitat i sent una eina per interrogar-nos sobre el present, amb pluralitat de mirades i a través d’unes obres triades i editades amb el rigor i la qualitat que exigeix la transmissió del coneixement.

Suma Llibres està participada per Folch, Benet i Roures, i ja compta amb l’editorial Navona, que va ser rellançada el passat mes de febrer, amb una gran acollida per part de les llibreries, el sector i els mitjans de comunicació. Suma Llibres continuarà treballant per donar forma al seu projecte amb la voluntat de crear un ecosistema editorial independent potenciat des de Barcelona.

“Sumar complicitats en el projecte d’Arcàdia és motiu d’alegria sempre, però ara encara més perquè ens dona força per encarar el futur.” Montse Ingla i Antoni Munné, editors d’Arcàdia

“Entrar a l’accionariat d’Arcàdia enriqueix el nostre projecte amb un extraordinari segell de referència en el pensament i ens permet seguir el camí que ja vam anunciar de seguir creixent i ampliar el nostre ecosistema editorial.” Ernest Folch, conseller delegat de Suma Llibres

Experiència i innovació en la comunicació editorial