Cruïlla estrena bloc: llegircruilla.cat

L’editorial Cruïlla acaba d’estrenar bloc

 

 

 

 

El bloc vol ser un espai obert a tothom, on es faciliti la comunicació entre tots: pares, mares, professors, llibreters… on recollir les opinions i suggeriments, on anunciar noticies relaciones amb l’editorial, el món dels llibres i sobre la formació i educació.

L’Enric Masllorens, Director General de l’editorial Cruïlla, escriu en el primer post del bloc:

“Encetem aquest nou espai per mantenir-vos al dia de la nostra activitat i perquè es converteixi en un lloc d’expressió d’opinions, gustos, sentiments i valoracions sobre literatura infantil i juvenil.

Estem convençuts que compartir lectures i tot el que elles  ens “diuen” ens educa la capacitat d’admirar. Alhora, aquesta capacitat d’admirar ens fa sensibles, permeables, disponibles al que és extraordinari, i d’alguna manera ens hi orienta i ens hi acosta.

Admirar el talent i les qualitats d’altres persones pot ser un bon impuls per desplegar les pròpies. Ser capaços de commoure’ns per uns valors, uns ideals o unes fites és un primer pas per moure’ns decididament cap a aquests valors, ideals o fites.

Aquest és el sentit i la responsabilitat assumida en encetar aquest bloc i aquest és, al capdavall, l’objectiu últim del que us proposem: compartir el que escrivim, el que pensem i les emocions que hi van lligades.

Tot està per imaginar, per definir, per dibuixar, per somniar, per pensar, per construir, per fer, per desfer, per repensar, per refer, per compartir…, per escriure.

Som-hi!”