Sense tu, Ricard Ustrell

El periodista Ricard Ustrell, director i conductor d’El Suplementa Catalunya  Radio, s’estrena en el panorama  literari amb una novel·la fresca i original.

Descarregar dossier de premsa del llibre

En pocs dies un popular periodista radiofònic decideix abandonar la feina i la vida que feia a Bar­celona  per traslladar-se a París tot  sol  i sense  mi­ rar enrere.  Ningú no  entén  el seu comportament. Ha declinat l’oferta  laboral  que tots  sabien  que feia anys  que esperava  i ha deixat  la seva mare  malal­ta  en una  residencia. El  motiu de la seva reacció només  el sap ell, i no vol que això canviï si més no fins que sigui  inevitable. Pero entre els carrers de la capital francesa, recuperara l’esperança perduda i retrobara les forces  per afrontar el futur.

Una  novel·la  sobre  el difícil encaix de la vo­cació  professional i la vida personal, les segones oportunitats i el descobriment del  que  és real­ ment important. Amb homenatges a referents de l’autor  com  el seu mestre radiofònic Joan  Barril i d’altres. Sense ser un “roman à clé” el món  de la radio  hi surt  retratat de manera tendra i alhora implacable.

Ricard  Ustrell  Garrido  (Sabadell, 1990) es va llicenciar  en Periodisme  i va estudiar el primer  curs de Filosofia  a la Universitat  Autònoma de Barcelona. Va iniciar  la seva trajectòria professional  amb tretze anys a Ràdio Sabadell i Matadepera  Ràdio. Posteriorment va col·laborar en l’equip  del Versió RAC1, d’en Toni Clapés, i del Fricandó  matiner, de RAC105. Poc després va fer el salt a Catalunya  Ràdio, on va formar  part dels equips de Tot és molt confús, Els optimistes,  El suplement  d’estiu i La tribu. Actualment presenta El suplement, programa  que té un gran èxit d’audiència dels caps de setmana i pel qual ha rebut el premi al millor programa d’innovació  per la secció «Quatre gats» de la Ràdio Associació de Catalunya. Com a periodista,  ha col·laborat  en la revista Quadern i en el diari Nació Digital, i ha estat també guionista de les dues gales dels Premis Gaudí que va presentar Àngel Llàcer. De gran vol ser carter de Breda i alcalde de Sabadell. Sense tu és la seva primera novel·la.

 

Títol: Sense tu
Autor: Ricard Ustrell
Pagines: 192
Preu: 17,90 €
Disponible en ebook