Futbol. La meva filosofía, Johan Cruyff

El nou llibre de Johan Cruyff, una figura mítica del futbol. Explica en primera persona la filosofia y el mètode de treball de Cruyff en les seves facetes de jugador i entrenador. 

Publicat simultàniament en català i castellà.

FUTBOL La meva filosofía (Ediciones B)

Tot un esdeveniment editorial: el primer llibre, des de fa deu anys, en el qual en Johan Cruyff escriu sobre la seva visió del futbol. Diu en Cruyff: “El futbol és senzill; però el futbol senzill és la cosa més difícil d’obtenir que hi ha”.

En aquest text clar i al mateix temps emocionant, el llegendari ex futbolista i ex entrenador exposa les seves idees amb la seva habitual intel·ligència i curiositat, i el lector trobarà les claus que van convertir els seus ideals en la font d’inspiració de tot el futbol modern. En Cruyff ens recorda de quin costat està des de sempre: del costat del futbol bonic i ofensiu, de l’irrenunciable plaer de jugar, de la dignitat del jugador.

Un llibre per guardar, subratllar i no oblidar mai.

L’ex futbolista i ex entrenador Johan Cruyff (Amsterdam, 1949) és una de les més grans personalitats esportives del món. A principis dels anys setanta, liderant un Ajax de somni, va aconseguir tres copes d’Europa que li van valer ser considerat el millor jugador del planeta. El seu fitxatge sonat pel FC Barcelona el 1973 va contribuir a fer que el gran club català recuperés un lloc de prestigi entre l’èlit del futbol europeu, prestigi que l’equip culer va consolidar més endavant quan, justament amb Cruyff d’entrenador, va aconseguir la primera Copa d’Europa de la seva història amb un futbol brillant. El que va ser un futbolista genial i un entrenador innovador és avui dia tota una referència per als millors entrenadors del món i per a tots els amants d’aquest esport, a més d’un impulsor decidit d’iniciatives solidàries a través de la Cruyff Foundation.