Declaració de Catalunya per la Cultura

Les línies vermelles de la cultura a Catalunya
Acord marc entre les forces polítiques catalanes i els sectors
de la cultura per assegurar el futur del sistema cultural català

Des del Cercle de Cultura, donada la situació actual d’extrema gravetat en què es troba immers el sector cultural, ens veiem amb la responsabilitat d’impulsar un consens polític i social al voltant de la cultura. És per aquest motiu que durant les darreres setmanes hem establert contacte amb el conjunt de forces polítiques parlamentàries i amb el conjunt d’organitacions sectorials per tal de donar a conèixer la Declaració de Catalunya per la Cultura DESCARRAGUEU EL DOCUMENT D’AQUEST ENLLAÇ.

A més, a dia d’avui, la Declaració compta amb l’adhesió del conjunt d’associacions professionals que representen la pràctica totalitat de la comunitat cultural de Catalunya. Aquesta circumstància subratlla l’extraordinària importància del document. Igualment, la llista d’adhesions continua oberta, i els propers dies s’hi sumaran més entitats que ens han mostrat el seu suport. (Si com a organització voleu donar suport contacteu amb: info@cercledecultura.org)

La Declaració de Catalunya per la Cultura es basa en deu punts essencials per a establir un acord marc entre els partits amb representació parlamentària, i el conjunt del sector cultural, que ajudi a orientar i impulsar les polítiques culturals de Catalunya des del consens, la pluralitat, i el diàleg.

El proper divendres 23 de novembre a les 10 hores a la seu del Cercle d’Economia tindrà lloc la formalització de l’acord, en presència dels presidents i representants de les associacions culturals, juntament amb els representants de les altres formacions polítiques .

Més informació- contacteu amb la Secretaria Tècnica del Cercle de Cultura.