La Tina al Mont Jaya, Araceli Segarra

Ja tenim a les llibreries un nou viatge de la Tina

LA  TINA AL MONT JAYA
El mirador dels estels

Amb els viatges de la Tina descobriràs la muntanya més alta de cada continent i com pujar-la. Però això és només una excusa: el viatge de veritat consisteix a conèixer la gran diversitat de cultures que hi ha al món i la varietat de persones que hi viuen. I amb qui? Amb la Tina i l’Araceli…

Saltant des d’una avioneta amb paracaigudes és com aquest cop la Tina arriba fins a l’illa de Nova Guinea on hi ha el Mont Jaya, la muntanya que vol escalar.

El Mont Jaya, amb 4.884 m, és la muntanya més alta d’aquest continent, Oceania, un lloc sense contaminació lumínica des d’on observar els estels, la via làctia i conèixer els planetes.

LA  TINA AL MONT JAYA forma part de la col·lecció “Els 7 Cims”. En cada conte la Tina puja al cim més alt d’un continent. Els altres títols són:  La Tina a l’Everest,  al Kilimanjaro,  a L’Antàrtida,  al Denali i a l’Aconcagua. La Tina està a un cim d’acabar el seu projecte.

Araceli Segarra neix a Lleida, és alpinista, il·lustradora de contes infantils, conferenciant i  model ocasional. És diplomada en Fisioteràpia.

A 15 anys s’inicia en els esports de muntanya amb un curs d’espeleologia, més tard seguiria amb l’esquí de travessia, l’escalada en roca i l’escalada en gel.

A 26 anys es converteix en la primera dona de l’estat en fer el cim de l’Everest mentre rodava un documental en formato IMAX, i després de formar part del rescat de la tragèdia més gran de la història

del Everest on un total de 13 persones van perdre la vida. Va ser l’any 1996. Des de llavors que ha treballat en diferents mitjans de comunicació, ha publicat una sèrie de contes il·lustrats, i ha impartit conferències per tot el món i realitzat més de 30 expedicions alpinístiques, algunes d’elles obrint noves rutes.

El seu primer llibre: “Ni tan alt, ni tan difícil“, dirigit al món empresarial, esportiu i de creixement personal, i que ha estat ja traduït a l’italià i al castellà.

Actualment col·laboradora setmanalment al programa Arucitys de 8TV.

Descarregar dossier de premsa del llibre

Descargar dossier de prensa en castellano

 

EDICIÓ EN CATALÀ: ISBN 978-84-8090-636-4  || Col·lecció: Els 7 Cims. Els viatges de la Tina || PVP 12,90 €
EDICIÓN EN CASTELLANO: ISBN 978-84-8090-646-3  || Colección: Las 7 Cumbres. Los viajes de Tina || PVP 12,90 €

 

www.tina.cat