Nou projecte enològic: MESQUIDA MORA

Us presentem un nou projecte vinícola, MESQUIDA MORA.          

MESQUIDA MORA és fruit de la il·lusió de Bàrbara Mesquida Mora per emprendre un nou repte personal, i projecte vital, a l’illa de Mallorca. Bàrbara Mesquida i Mora, que es va fer càrrec l’any 2004 amb tan sols 24 anys, del celler fundat pel seu besavi, Jaume Mesquida, ha iniciat un nou projecte enològic, MESQUIDA MORA. Les seves vinyes són a Porreres i les llaura i cultiva amb vocació ecològica, tècniques bio dinàmiques i tracció animal.

“Ens agrada dir que és una forma espiritual de fer agricultura però amb els peus a la terra. Podríem dir que per elevar-nos fins al cel necessitem tenir els peus a la terra. El que més ens va atreure de la bio dinàmica, és que és l’aplicació pràctica d’una concepció espiritual del món, aquest punt de tenir els peus a la terra sense renegar d’allò que no podem veure amb els ulls i poder treballar-hi i obtenir uns fruits millors per l’ésser humà ens va entusiasmar.  És passar de ser un pagès a ser un pagès artista, és deixar lloc a la creativitat, a la recerca, a la sorpresa, a l’aventura. L’agricultura torna a guanyar sentit, és la cultura de l’agro.”  Bàrbara Mesquida

MESQUIDA MORA inicia el seu camí amb 4 vins:

ACROLLAM blanc i ACROLLAM rosat són els vins frescs, els vins amb fruita que desprenen mediterraneïtat. Són dos vins d’illa, d’illa al revés. D’interior d’illa. Vins que recorden Mallorca.

TRISPOL i SÒTIL són els vins negres que mostren la versatilitat d’aquest projecte vitícola. Són dues maneres de fer vi. Diferents però alhora complementaris. Un trispol, un sòtil i molta il·lusió són els elements necessaris per començar un nou projecte vital. TRISPOL és terra, és cos, és estructura. SÒTIL és cel, és silueta, és lleugeresa, és sensibilitat.

Uns vins amb caràcter i emoció, on els petits detalls fan la diferència.

“Me sent compromesa amb la terra perquè per mi és l’única manera de ser. Per mi no és concebible que l’ésser humà pensi en la destrucció del seu propi territori. Estim la meva illa i estim el món i el que vull es passar per aquesta vida sense destruir. Aquesta terra és zona de pas i vendran altres generacions que no tenen el perquè haver de pagar les nostres malifetes.” Bàrbara Mesquida

Si voleu més informació sobre el nou projecte MESQUIDA MORA, sobre els vins, o bé una entrevista amb la Bàrbara Mesquida Mora, no dubteu a contactar amb nosaltres.

 

 

 

 

 

 

 

Xarxes Socials Mesquida Mora FacebookTwitter