Tristània Imperial o la rebel·lió de l’alegria, sigui aquí o sigui allà

Considerem importantíssim fer-vos saber que la tristor es pot combatre! És més, cal combatre-la!

Unes bruixes malvades han robat la Tristània Imperial, una poció màgica custodiada al Magatzem de bruixes i bruixots del parc d’atraccions del Tibidabo. L’objectiu? Entristir el parc, la ciutat i el món sencer!

En Buri Buri i els seus amics hauran de triar entre esdevenir malvats o lluitar per fer brillar l’alegria.

Tristània Imperial explica una història del tot universal: la lluita entre l’alegria i la tristor o, si voleu, entre el bé i el mal. Una lluita eterna, ancestral, que calia revisar amb urgència… perquè sembla que corren temps en els que la tristor podria acabar guanyant la batalla.

Hi havia molts  motius per fer aquest llibre i, també un parell d’excuses. Aquest mes de juny fa cent anys de la inauguració del Magatzem de Bruixes i Bruixots del parc d’atraccions del Tibidabo, conegut durant anys com l’Aeri. I també fa dinou anys que el Buri Buri va arribar al Magatzem, per fer riure als nens i nenes que s’apropessin al parc.

Doncs… quin millor escenari per centrar la història de Tristània Imperial? Recordeu els moments d’alegria i màgia que, de petits, heu viscut als parcs d’atraccions? Què hauria passat, com seríem, si no haguessin existit aquells moments? Per i d’aquests moments d’alegria i màgia va sorgir aquest llibre d’esperit universal.

Un llibre que no és ben bé un àlbum, ni un conte ni una novel•la. Més aviat ho és tot alhora. I què? Quan l’alegria esclata tots els límits salten pels aires.

Tristània Imperial és un llibre del Jaume Copons, la Liliana Fortuny i l’Andreu Sánchez.

 

www.babulinkabooks.com