“Malviure d’il·lusions”, el nou llibre de Xavier Guix

“Un sí a la vida no vol dir una vida divertida i agradable. És acceptar el que vingui, el que és. És viure desperts. És abraçar tant la vulnerabilitat com l’alegria. És viure sense por. Perquè el sí ho és a tot. No és un sí a mitges, ni condicionat, ni interessat. La vida ens demana que la visquem.”   

Xavier Guix ens assenyala les claus per aconseguir una vida harmònica, congruent entre el que sentim, el que pensem i el que fem. Un conjunt de reflexions sobre com construïm els nostres estats il·lusoris de la ment i sobre la pràctica de l’autoconeixement, l’eina fonamental per evitar-los.

«Aquest llibre és per a les persones a les quals els agrada la psicologia, per als que cerquen l’autenticitat, per als que volen viure desperts. El procés d’autoconeixement i la cerca de la nostra naturalesa més profunda, més espiritual, és un camí ple de reptes i també d’amenaces que el llibre explora en profunditat. La seva lectura permet endinsar-se en la construcció de la nostra identitat, en els estats il·lusoris de la ment i en el poder de les creences, així com en la insatisfacció i el buit que produeixen les expectatives exagerades sobre la vida, sobre els altres i sobre nosaltres mateixos. 

L’única manera d’acabar amb les falses il·lusions i els auto enganys continuats no consisteix a negar-se a tenir cap il·lusió, sinó a conèixer-se a un mateix.» Xavier Guix

Psicòleg,conferenciant internacional, terapeuta en Programació Neurolingüística i facilitador de grups de creixement personal, Xavier Guix és un referent de la divulgació psicològica.

Xavier Guix és llicenciat en Psicologia i escriptor, especialitzat en Comunicació i Creixement Personal; formador en Programació Neurolingüística (PNL) i Ecologia Emocional, i director de l’Observatori del Creixement Personal de la Fundació Àmbit. A més de la seva tasca terapèutica, imparteix cursos com a professor de l’EADA (Escola d’Alta Direcció Empresarial) i màsters a la Universitat de Barcelona (UB). El seu compromís amb la divulgació de temes relacionats amb la reflexió psicològica es tradueix en conferències per tot Espanya i Amèrica Llatina. Ha publicat, entre altres llibres, Ni m’explico ni m’entens, Descontrola’t, El sentit de la vida o la vida sentida, Atreverse a decir No, i T’estimo tant! També col·labora amb mitjans de comunicació com El País Semanal, L’ofici de viure ( Catalunya Ràdio), Versió Rac (Rac1),  Bricolatge emocional o Summa Positiva (TV3) i 8 al dia, amb Josep Cuní (8TV).

«Vet aquí el llibre més madur de Xavier Guix, el llibre que feia temps que esperàvem. Pocs autors serien capaços d’integrar psicologia i espiritualitat amb tanta amenitat i precisió.» Xavier Melloni

«Un llibre que ens convida a somiar desperts, a practicar la lucidesa, a no dimitir de viure.» Francesc Torralba

 

També en castellà:
Malviure d’il·lusions // De ilusiones también se malvive

 

Ediciones B – 288 pàgines – 16,50 €