“La llança de Sant Jordi”

L’Associació d’Editors en Llengua Catalana i Òmnium Cultural
signen un conveni per promocionar  el llibre en català 
Recuperen el projecte ‘La Llança de Sant Jordi ‘per donar a conèixer les
novetats editorials de cara al 23 d’abril

 L’Associació d’Editors en Llengua Catalana i Òmnium Cultural han signat avui un conveni de cinc anys per impulsar el llibre en català al voltant de la Diada de Sant Jordi. Les entitats han recuperat el projecte “La Llança de Sant Jordi”, un aparador web on els lectors podran  escollir quins seran els llibres més regalats per Sant Jordi entre les principals novetats editorials de l’any. Les votacions es podran fer a través del web omnium.cat/sant-jordi des de finals de març. La signatura del conveni ha anat a càrrec de Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural i Albert Pèlach, President de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana.

 

Els resultats del concurs es donaran a conèixer el 22 d’abril en la 4a edició de la Festa de la Llança, que se celebrarà a la Fàbrica Moritz de Barcelona. La Festa de la Llança serà un espai de trobada del món literari i editorial català que donarà el tret de sortida als actes organitzats per Òmnium Cultural per la Diada de Sant Jordi.

 

Les obres s’agruparan en tres categories: infantil i juvenil, no-ficció i ficció, a més de poder votar també la millor coberta. Òmnium ii l’Associació d’Editors recuperen una iniciativa que vol promoure el consum de llibres en llengua catalana i la participació dels lectors.