“El primer heroi” la nova novel·la de Martí Gironell

Una aventura fundacional plena de reptes y amenaces on el lector des­cobrirà un món nou i fascinant.

 

Fa més de cinc mil anys, un home va ser capaç d’anar més enllà de la seva prò­pia terra. Ynatsé és escollit pels déus per protegir el seu poblat i trobar el remei a un mal que assola la seva comunitat, el Clan dels Cavalls. En la lluita per acom­plir els designis divins, i traspassant els propis límits i fronteres, Ynatsé s’em­barcarà en un viatge èpic, dominat per l’impuls interior i la força del seu poble.

Una epopeia magistralment documen­tada que ens connecta amb les nostres arrels més autèntiques a través d’una terra i un temps verge i salvatge. Un pe­riple vívid i tangible cap als inicis de la Humanitat.  

Mentre llegeixes, t’imagines que ets un més de la tribu
Eudald Carbonell, arqueòleg, director de l’IPHES
(Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social)

 

Martí Gironell Gamero (Besalú, 1971) és llicenciat en periodisme i literatura anglesa. Actualment treballa als serveis informatius de TV3 i col·labora el diari El Punt Avui. Entre els seus llibres publicats destaca El pont dels jueus (2007), del que ha venut més de cent mil exemplars i ha estat traduït a diverses llengües. També ha publicat La venjança del bandoler, Premi Néstor Luján de Novel·la Històrica 2008, L’arqueòleg (2011) i L’últim Abat (2012) amb el que es va destacar com un dels més reconeguts escriptors del nostre país.

Amb el EL PRIMER HEROI, Martí Gironell fa un salt en la seva carrera i es situa com un dels autors de referència de la novel·la històrica i una veu fonamental de la narrativa contemporània.

«La novel·la prehistòrica és un gènere que aquí no està gaire tocat. I encara que hi ha referents que la gent podrà reconèixer el llibre també té una dimensió internacional. En les meves novel·les agafo el lector del braç i el situo en un entorn que no coneix, fent-lo retrocedir en el temps; aquesta vegada, anem més enrere». Martí Gironell

 

Data de publicació: 6 de març 2014  PVP : 22 €