Carta als Reis @ les Biblioteques

El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya ha editat una Carta als Reis Mags en català, il·lustrada per Oriol Malet. La diferència d’aquesta carta amb les altres que trobem al mercat és que conté un espai reservat al llibres que els nens poden demanar als Reis.
Des del Servei de Biblioteques es repartiran 50.000 exemplars d’aquesta carta entre les 370 biblioteques públiques de Catalunya i es compta amb l’ajut del Gremi d’Editors  i del Gremi de Llibreters  per a fer una difusió més amplia d’aquesta iniciativa. El sobre es distribuirà en format digital a l’igual que el llistat “Quins llibres infantils i juvenils recomanem aquest Nadal 2013?” que inclourà una selecció d’àlbums il·lustrats, contes i novel·les juvenils que recomanaran per comprar alguns experts en literatura infantil i juvenil (membres del Grup Bib.botó  del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya  i Bestiari, grup de llibreries independents ).
A partir del 16 de desembre, les biblioteques aprofitaran la tramesa de la carta per realitzar tallers i activitats d’animació a la lectura.

El lot digital de Carta als Reis @ les biblioteques inclou:

  • El cartell explicatiu
  • Una còpia de la carta per si algú no la pot anar a buscar a la seva biblioteca pública
  • El sobre per imprimir i retallar
  • Un bàner
  • Cada rei en versió retallable a tot color i en versió per a pintar, només a línia.