“Los arcos del agua” Montse Barderi

Un thriler històric diferent, ambientat en la construcció de l’Aqüeducte de Segòvia. Molt més que una novel·la de intriga historia, el llibre és també una lliçó de vida, un cant als valors ètics de la cultura clàssica.

 

Ediciones B publica la darrera obra de Montse Barderi, es tracta de la novel·la Los arcos del agua.

Si els atributs d’un thriller històric són la combinació entre la història, la ficció i el misteri per a crear un relat trepidant que enganxi al lector des de la primera pàgina, el llibre Los arcos del agua aconsegueix aquesta fita.

La diferència és que no és únicament una història de crims a la recerca d’un culpable. Es tracta d’una novel·la històrica amb visió de gènere, valors, pensament clàssic i filosofia. Una història amb contingut que va més enllà del mer entreteniment.

Una novel·la al voltant de la construcció de l’aqüeducte de Segòvia, un dels monuments arquitectònics més admirat de tots els temps, profusament documentada.

Entreteniment, amor, valors, història, literatura: tot en un, en una nova dimensió del gènere publicada per Ediciones B.

 

Montse Barderi és escriptora. Ha estat finalista del Premi Ramon Llull de literatura l’any 2007 amb el seu llibre Perdre per guanyar, publicat també en castellà. És llicenciada en filosofia (amb especial interès per l’ètica) i ha cursat estudis superiors (màsters i postgraus) en estudis de gènere i periodisme. Treballa com especialista en comunicació i col·labora assíduament en mitjans radiofònics com a tertuliana i en premsa escrita amb articles d’opinió i crítica cultural. És patrona fundadora de la Fundació Maria-Mercè Marçal. Los arcos del agua és la seva primera novel·la històrica.

 

Páginas: 336 // PVP: 19.00 €