Neix “Babulinka Books”

        No fem llibres perquè sí

 

Tots formen part d’un projecte nascut d’una inquietud personal. De la sincera voluntat de contribuir a fer un món més harmònic. Amb tota la humilitat, tan sols editant llibres que inspirin, que ajudin a despertar la felicitat interior. Perquè creiem amb totes les nostres forces que la suma d’individus feliços fa un món millor.

Mar González Duran és l’ànima de l’editorial Babulinka Books. Una nova editorial centrada en editar llibres emocionalment inspiradors per al desenvolupament interior i l’educació emocional. Aquest és el somni d’aquesta micro editorial que neix destinada a aportar el seu gra de sorra per mirar de construir un món més humà. A través d’històries emotives, d’àlbums il·lustrats originals, divertits i curosament editats, i d’altres fórmules associades al món del llibre, Babulinka Books ens fa propostes interessants per decidir-nos a mirar cap al nostre interior i mirar de ser més savis.

Els seus llibres, especialment aquells adreçats als més petits, pretenen ser eines útils que, mitjançant històries amb molt de suc, ajudin a facilitar la comunicació a les llars. A més, els llibres vénen acompanyats de jocs i altres eines, descarregables a través del web, per seguir jugant i treballant l’educació emocional.

Una nova proposta fresca e imaginativa, que ve a proposar-nos a través d’originals i tendres històries un bell, intens i emotiu viatge cap a l’interior del més petits i de nosaltres mateixos.

El que va impulsar a aquesta creativa publicitària, i també autora de llibres infantils amb quatre obres publicades, a posar en marxa el projecte van ser les ganes de contribuir a canviar la dinàmica de la societat actual. Hem d’aprendre a parar, a mirar el nostre interior, a treballar l’autoconeixement i l’autocontrol i a potenciar la nostra  capacitat d’empatia. I el llibre, pels moments d’introspecció que regala i per la lectura compartida dels àlbums il·lustrats són una eina poderosa.  I és que a Babulinka Books creuen en el poder transformador del llibre i com diu Mar González, l’editora, Babulinka significa àvia en rus. Siguem savis el més aviat possible!”

Què cal saber dels llibres de Babulinka?

  • ¡Llibres, llibres, llibres! Per davant de tot, expliquen històries.
  • Es prenen molt seriosament el desenvolupament interior de la persona. Per això fan llibres tremendament originals i educatiusNo són llibres d’autoajuda, són llibres emocionalment inspiradors.
  • Col·laboren amb professionals de l’educació emocional i especialitzats en despertar el benestar interior. La seva intenció també és transmetre els seus coneixements a través dels seus llibres.
  • Llibres pensats per interactuar i dialogar. Perquè volen que a casa i a les escoles les emocions es comuniquin, s’expliquin, s’integrin i no es reprimeixin. Per això, sovint, vénen  acompanyats d’idees i qüestionaris de treball per aprofundir en el contingut.
  • No saben com anirà evolucionant el catàleg. Però sí saben que tots els llibres seran emocionalment inspiradors i fets amb molt  d’amor; perquè valoren més la qualitat que la quantitat i perquè els recursos dels quals disposen volen destinar-los a fer llibres molt especials en tots els sentits.

Les dues primeres novetats són:

Delicat, tendre, emocionant. En aquesta deliciosa faula, Mario Satz ens ensenya que un senzill plat de sopa conté gairebé tota la saviesa del món.

Més informació sobre el llibre aquí

Una divertíssima i emotiva història per a que els nens aprenguin a identificar què i com els fan sentir les diferents emocions.

Més informació sobre el llibre aquí