Paz Alomar exposa a RAR Barcelona

La capacitat de Paz Alomar de convertir el signe en pintura, de nombrar l’innombrable, es revela en aquesta nova forma d’expressió estètica que la porta a reformular, amb particular sensibilitat, l’escriptura com a dibuix de la paraula.

Pintar des de l’esperit, des de la reflexió estètica. Complaure’s cercant l’equilibri de les formes. Entendre el que veig, plantejar la forma i el seu moviment, arribar allà on tot és simple. Pintar el vent, l’aire, els sentiments, la música, el silenci…

A voltes és el color qui agafa les regnes, qui obre el camí sobre el blanc, altres, una imatge que s’estremeix i d’altres el plaer de la forma pura.

“Paz Alomar crea un oasi entremig del desert del renou i de les presses, del desfici i de l’economia diària: crea una forma única d’èxtasi” Biel Mesquida

“El bon observador no deixarà de veure cal·ligrafies en les seves pintures sobre paper” Lourdes Duran Diario de Mallorca

Paz Alomar va néixer a Palma de Mallorca el 1963. Treballa l’enquadernació des de fa 25 anys. Fa 10 anys va néixer la seva afició per la cal·ligrafia, disciplina en la que troba un camí a l’interior, un recollir-se i revelar; un llenguatge de l’ànima.

 

Paz Alomar inaugura exposició a Barcelona a RAR Barcelona

Carrer Montseny, 5 – Barcelona

 

Projectes sostenibles, personals, aprofitant al màxim les preexistències, amb molt disseny i un resultat sorprenent, però alhora fàcil i assequible.Treballen amb elements simples per crear realitats complexes.

 

RAR Barcelona és  empresa jove, producte de l’evolució d’un estudi d’arquitectura amb trenta anys d’experiència. Al nostre portfolio trobem des d’un important volum d’obra executada, projectes escollits en primer lloc en concursos d’arquitectura, fins a obra publicada en les revistes On, Disseny Interior, Casa viva, Dominical de La Vanguardia i reportatges al programa “Interiors” de TV3.