Jo ♥ llibreries

En un context com l’actual, marcat per les dificultats econòmiques i de canvis en l’experiència lectora, des de l’editorial Cruïlla volem reivindicar el paper únic i diferent de les llibreries en aquest nou entorn.

En aquest sentit, Cruïlla posa en marxa una campanya de comunicació JO  LLIBRERIES

Aquesta campanya que pretén posar en relleu el valor que només les llibreries físiques poden aportar en el context del mercat editorial actual, com és l’experiència al punt de venda. Volem animar els lectors a visitar les llibreries, mostrant-les com a espais plens d’històries, per passejar-s’hi, per aturar-s’hi i fer descobriments, per despertar i engrandir l’esperit, per deixar-se emportar per l’atracció dels dissenys de les cobertes més sorprenents, per tocar i remenar llibres, o passar una bona estona amb les diferents activitats que s’hi proposen. D’altra banda, també creiem oportú reivindicar-les com a espais amb criteri, amb un ordre i una selecció fruit de la visió del llibreter, que pretén donar una resposta, en forma de llibres, a les inquietuds de la seva comunitat més pròxima, i fins i tot, sorprendre amb singulars troballes editorials.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hem escollit JO  LLIBRERIES com a nom de la campanya perquè transmet un missatge senzill i perquè confiem que serà fàcil de recordar per part dels lectors. A més, formulem aquest nom en primera persona del singular perquè volem que els lectors siguin també partícips d’aquest missatge d’estima. Per amplificar aquest missatge farem ús de les possibilitats que ens ofereixen les xarxes socials. Des de l’editorial Cruïlla prepararem continguts que difondrem a les xarxes socials i a través de newsletters. A més, també farem continguts específics per a les llibreries que aquestes podran utilitzar per difondre entre els seus seguidors a les xarxes socials.

Properament Llegir Cruïlla esdevindrà l’espai informatiu de la campanya i des d’on tothom podrà accedir als continguts on-line que estem preparant: imatges, articles, entrevistes, etc.

Però la campanya no es limitarà a l’àmbit on-line. En breu les llibreries rebran adhesius i sobres per embolicar llibres amb la imatge de la campanya per poder repartir entre els seus clients, així com un calendari JO  LLIBRERIES. A partir de novembre oferirem la possibilitat d’oferir als clients de les llibreries la participació en un sorteig de premis.

Confiem que caminar plegats, editors i llibreters, ens permetrà arribar molt més lluny.

 

Equip Editorial Cruïlla