Javier Ruescas i Francesc Miralles: Pulsacions

A partir del 26 de setembre ja es podrà trobar a totes les llibreries el primer llibre escrit a 4 mans per Javier Ruescas i Francesc Miralles

Una novel·la d’amor, misteri, intriga i superació escrita completament
a través de missatges de mòbil

L’Èlia acaba de despertar-se després de diverses setmanes immersa en un coma profund. Quan encara està a l’hospital, la seva mare li regala un Smartphone amb el programa de missatgeria Hearbeats. Un bon dia comença a rebre missatges misteriosos que li faran replantejar-s’ho tot. No recorda res dels tres dies anteriors a l’accident. Que ha passat durant aquest temps? Qui és aquest tal Phoenix que no para d’enviar-li missatges? I per què cada vegada que l’Èlia pensa en el que ha pogut oblidar… sent que li falta l’aire?

Tot el  llibre esta escrit amb missatges instantanis de mòbil. Per Javier Ruescas i Francesc Miralles ha estat tot un repte integrar, d’una manera tant peculiar, tots els elements necessaris per tal que el lector pugues seguir la història des de la primera pàgina , sense perdre’s i avorrir-se, i sobretot, anar descobrint els personatges i la seva manera de ser, no per com parlen, sinó per com escriuen aquests missatges de mòbil.

Javier Ruescas va néixer el 14 de desembre de 1987 a Madrid, i és llicenciat en Periodisme. Ha publicat cinc novel·les: la trilogia Cuentos de Bereth, i els títols Tempus Fugit, Ladrones de Almas (Alfaguara, 2010) i PLAY (Montena, 2012)

A més d’escriptor, en Javier és dissenyador i director de diferents pàgines webs relacionades amb la literatura juvenil que li han donat fama mundial. És membre fundador de la revista de literatura infantil i juvenil  www.eltemplodelasmilpuertas.com.

Francesc Miralles va néixer a Barcelona el 1968 i és llicenciat en Filologia Alemanya. A més de treballar com a periodista especialitzat en psicologia i espiritualitat, ha publicat moltes novel·les  per a adults i joves. Entre les seves últimes publicacions destaquen El Quinto Mago (Ediciones B), Alison Blix y Øbliviøn (La Galera) i Retrum (La Galera).

Actualment, l’autor prepara el tercer disc de la seva banda musical Nikòsia.

Si voleu saber com els autors van gestar el llibre, accediu al vídeo on us ho expliquen. I si voleu escoltar al Javier Ruescas explicant de que va el llibre, accediu a aquest vídeo.