Neix LA IMPOSSIBLE

Després d’una llarga experiència en el món del llibre hem decidit fer un pas endavant i obrir la nostra pròpia llibreria, LA IMPOSSIBLE. LLIBRETERS, especialitzada en català, i una bona selecció de literatura i assaig en altres llengües. Els títols en català tindran la visibilitat, l’espai i la promoció merescuda.

 

A LA IMPOSSIBLE volem esdevenir una llibreria de referència en català a la ciutat, on trobar un fons de qualitat i una acurada selecció de les novetats editorials. També volem esdevenir un espai de trobada i de sinergies culturals on es duguin a terme tallers familiars, presentacions de llibres, clubs de lectura,  exposicions relacionades amb el món del llibre, etc.

Treballarem per a trobar i fidelitzar el lector proper a la nostra proposta cultural; per a consolidar un espai actiu i amatent al món editorial amb l’objectiu de promocionar títols individuals i propostes culturals interessants per a la ciutat.

Crearem un entorn amable i adequat on tothom que ens visiti pugui passar una estona molt agradable gaudint de la recerca de la lectura perfecte per a cada moment.

 Ens presentem, d’esquerra a dreta:

Olga Federico Durant els anys que vaig estudiar història a la Universitat de Barcelona passava llargues i intenses tardes de llibreria en llibreria. L’ofici de llibretera em semblava el millor del món. Després d’estudiar muntatge cinematogràfic vaig tenir l’oportunitat de fer-me càrrec de la direcció de la llibreria Proa Espais, fet que va decantar tot el meu temps i inquietuds vers al món del llibre i a les llibreries.

Tono Cristòfol Vaig créixer envoltat de llibres i enciclopèdies d’història. Des de ben petit ja tenia clar que volia treballar en el món del llibre, no sabia ben bé fent què:  escrivint, llegint… Als vint-i-un anys vaig començar a fer-ho realitat treballant com a auxiliar d’editor a Edicions UPC. Des d’aleshores vaig desenvolupar diferents papers de l’auca: auxiliar d’editor, auxiliar de màrqueting, llibreter…, fins que em vaig decantar per al disseny. Des del 2006 he dissenyat llibres per Edicions UPC, Océano, Edicions del Periscopi, entre d’altres.

Mireia Perelló La passió per la llengua, les humanitats i la lectura em porten des del meu poble d’orígen, Garcia, a la Ribera d’Ebre, a estudiar a la UAB on em llicencio en Filologia Clàssica. Compaginant els estudis de Documentació inicio la meva trajectòria professional com a llibretera treballant a El cau ple de lletres, la Casa del llibre i durant els darrers 6 anys a Proa Espais on al costat de l’Olga vivim intensament la seva gestió.

Tots tres som amics i sumem molts anys treballant en el sector del llibre i, hores d’ara, no podríem entendre la nostra vida professional fora d’aquest món. Muntar una llibreria pròpia és, per ara, la culminació de la passió que sentim pel món dels llibres.