Nou llibre de Josep López

Moltes persones es plantegen en algun moment de la seva vida escriure un llibre. Algunes pel desig de fer alguna cosa creativa, altres per la necessitat d’explicar una història o de transmetre un coneixement. I fins i tot algunes per posicionar-se com a expertes en una matèria determinada. El problema que es troben és que ningú els ha ensenyat com fer-ho.

Si aquesta és la teva situació, et pot interessar aquest llibre. Partint de la base de la seva experiència com a coach amb més de 100 autors, Josep López explica de forma directa, clara i senzilla com escriure un bon llibre i aconseguir que es publiqui. És un mètode de coaching pràctic i efectiu que es completa, si la persona ho desitja, amb atenció de coaching personalitzada.

 

El llibre explica, entre altres coses:
- Com ordenar i seleccionar bones idees
- Com estructurar el llibre
- Com definir el teu públic
- Com escriure per comunicar bé
- Què fer amb el llibre un cop escrit

 

Josep López és escriptor i coach d’autors amb una llarga experiència. Ha acompanyat més de 100 autors en l’escriptura i publicació dels seus llibres. Com a autor, ha escrit una desena de llibres, entre ells El valor del samurai i La il·lusió, ambdós publicats per Planeta i traduïts a set idiomes.

Podeu comprar el llibre ”Cómo escribir y publicar un libro con éxito” a través d’Amazon.

PVP: 2,99 €