Neus Chordà

Nascuda a Barcelona el 26 de juny de 1962, ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional en el sector editorial des que el 1979 s’incorpora a l’equip d’Edicions 62.

Positiva, inquieta, curiosa, apassionada i amb esperit innovador i emprenedor, ha treballat en diferents editorials i en pràcticament totes les seves diferents àrees, fet que li dóna una visió molt àmplia del món del llibre.

El últims 17 anys s’ha dedicat, en exclusiva, a la comunicació editorial, vivint en primera persona tots els canvis i avanços que s’estan produint en les eines i fórmules comunicatives.

Tot i el seu interès per estudiar, analitzar i aplicar les noves tecnologies i llenguatges comunicatius, no perd de vista que els dos actors principals en la comunicació editorial, l’autor i el lector, així com tots aquells intermediaris necessaris per connectar-los, necessiten un tracte personalitzat, atent, proper, clar i honest.

La seva implicació en tots i cada un dels projectes en què ha participat l’ha dotada d’una àmplia xarxa de contactes professionals, així com d’un reconegut prestigi entre els autors i els mitjans de comunicació.

Els Socis Fundadors de Chordà Comunicació, SL. són:
Neus Chordà
Joan Carles Chordà
Sandra Márquez
Hèctor Jiménez